|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje po banani?
25.3.2008 10:49:21   
monga
Imam user posted image staro 6 mesecev in en teden!Pred tremi tedni smo začeli z uvajanjem GH.Do takrat je bila samo dojena.Je sicer zelo veliko polivala,kar pa se je okrog 5 mesecev zmanjšalo na minimum.Po korenčku,jaboki,smo probali parkrat tudi banano,po kateri pa je vedno bruhala.Sedaj sem sprobla spet samo z dvema žličkama,pa je situacija enaka!Ali katera ve zakaj bi lahko bila reakcija na babano takšna?user posted image Je jo z veseljem in videt je da ji je sam okus všeč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje po banani?
25.3.2008 12:19:19   
dm
Osebne izkušnje nimam, je pa na sistematskem pregledu naše punčke (6m) sestra rekla, naj z banano počakamo, ker je eden izmed njihovih dojenčkov imel alergijo na banano.

(odgovor članu monga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2008 12:33:13   
TONČI.
Moj je vedno banano izbruhal takoj ko jo je dobil za jest. Po dveh, treh bananinih obrokih sem jo opustila. Pri enem letu je imel pregled za alergijo. Tam so ugotovili, da je na banano alergičen. Tko da moj otrok ne je banane.

(odgovor članu monga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2008 12:59:59   
monga
Tonči!
Ali je ima tvojuser posted image alergijo tudi na kaj druga???Pri nas zaenkrat ni bilo nobenih znakov na nobeno živilo ,ki sem ga uživala,pa tudi kolik ni bilo.Hvala za odgovor

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2008 13:38:05   
biga
monga, žal se alergija pojavi pri dojenčku kadar koli. Lahko da je bilo 6 mesecev vse OK, pa si med dojenjem vse jedla, oziroma ni težav pri drugi hrani, banane pa mu povzročajo težave. Ja, bruhanje je eden izmed znakov alergije, ni pa nujno. Jaz bi na tvojem mestu šla z napotnico na testiranje za alergijo.

(odgovor članu monga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2008 21:31:16   
TONČI.
Tonči!
Ali je ima tvoj alergijo tudi na kaj druga???Pri nas zaenkrat ni bilo nobenih znakov na nobeno živilo ,ki sem ga uživala,pa tudi kolik ni bilo.Hvala za odgovor

Znakov ni imel nobenih. Sam na testih so mu ugotovil, da je še na jaca in mleko. (krvni testi). Sam flekov ali pa kaj drugega pa ni imel.

(odgovor članu monga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.