M zamuja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LACKY -> M zamuja (4.2.2005 21:57:14)

Na začetku en lep pozdrav od mene kr sem nova . Da se malo predstavim. Ime mi je Urška in M naj bi dobila 24.1.05 pa ni nč blo od tega. Blo pa je malo rjavega izcedka (dva dni). ful me neki ščipa v trebuhu testa pa še nisem naredila (me je kr mal strah, saj sem stara 20 let-sem v 21-em. Roj 03.04.84) Zadnjo M pa sem imela decembra.
Punce kaj mislite kaj bi lahko to bilo:zmeden:
A mislite:duda::roza:
Hvala vam že v naprej za odgovor (Plie):zmeden2:

total -> M zamuja (4.2.2005 21:59:34)

Ja najbolše da narediš test pa boš videla rezultat,pa javi nam:bravo:.Veš tudi jaz sem zanosila v 21 nič se bat.

Lp:rozica:

LACKY -> M zamuja (4.2.2005 22:08:10)

Hvala Total za tako hiter odgovr!
Sej nisem mislila dobesedno, da me je "strah". Praktično pa imava s fantom že skoraj vse, razen pupiko, ki pa si jo jaz močno želim in upam da je to to. Sep. sva kupila hišo, oba imava stalne državne služe in kaj še hočeva.....
Mal pa mi je neugodno, saj sem zaposlena 10 mes. (za stalno) in nevem kako bojo sprejel to - bodo moral al ne?:)-
Moram jutri kupiti test, ga narediti in vam sporočim. O.K.
Pa še h G moram iti ker že dolgo nisem bila

LP vsem (z upanjem:nosecka:)

Nyah* -> M zamuja (4.2.2005 22:11:23)

Hej punca, za sluzbo nic ne skrbi, sploh ce je stalna in drzavna kot pravis. Ce si nosecka :bravo::bravo::bravo: se je treba samo veselit!

Bodo ze prejeli tako k bodo, po mojem bodo veseli zate!

Me prav zanima, sporoci takoj ko izves!:sloncek:

mujcek -> M zamuja (4.2.2005 22:13:03)

ja zakaj pa se sploh sekiraš, če bi jaz bila na tvojem mestu... Res da je služba lahko problem, ampak dobila bi pa luškano malo :duda: Pa če si jo želiš, potem po moje ni problema in bodi vesela, da imaš pri svojih letih že tako poštelano življenje:pujs::miska::angel:

total -> M zamuja (4.2.2005 22:14:36)

Veš,me čisto spominjaš na mene tudi z mano je bilo nekako tako in sem si želela otroka in ga dobila.Držim ti pesti in mi takoj javi če se srečka:nosecka:.

lP:rozica:

luna39 -> M zamuja (5.2.2005 12:06:45)

plie pozdravček, brez testa ne bo šlo. Držim pesti, da zagledaš :modri::roza::angel::angel:

Stran: [1]