thumbelina -> RE: Novo mesto ali Ljubljana? (24.3.2008 20:40:34)
|
vNM so moji mami total zašuštrali in kljub temu da je močno krvavela, čakali dve uri. Otroka so morali oživljati in ima zaradi tega trajne posledice, s tem da so šele po 6 letih priznali, da so jo morali oživljati, takrat ni nihče tega povedal... Mesarji. Z možem sva bila 1x samkrat tam, ko sva šla urgentno na ctg ker sem padla po stopnicah v pozni nosečnosti. Dolgo sem čakal,d a so sploh našli dohtarja, potem pa je dohtar namesto da bi pogledal kaj je z otrokom, najedal, da me je oitak mož porinil in da je to odličen način kako se znebit ženske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Prijateljici so po končanem šivanju po porodu pustili notri tampon, ki je potem po enem tednu ko je bila že doma prilezel ven... Skratka, v nm je vse ok, če porod poteka tako kot bi sicer moral, se pravi da bi ženska komot lahko sama rodila. In ravno zaradi vsega tega sem šla jaz obakrat rodit v LJ, kljub temu da mi je NM bližje. V lj prva izkušnja tako tako ( so imeli ravno nek kompliciran porod - dvojčki) in smo bili vsi ostali bolj tako mimogrede tretirani. Drugič pa nepopisno lepa izkušnja.
|
|
|
|