Suzy. -> RE: problemi (25.3.2008 7:11:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7. ti pa itak ne veš kok je tok živet (dostikrat zelo stresno), pa ne rabiš nič rečt, zgleda, da je tebi z rožicami postlano. No, pa vseeno menim, da moram kaj pripomnit na tole. Kot prvo to, da si dala svoje probleme na javen forum in če si hotela odgovore samo od tistih, ki se s tabo strinjajo, potem nekako nisi izbrala najboljše možnosti. Ampak ja, glede na to, da že samo pri slikanju nisi sposobna upoštevati ali pa vsaj razumeti še koga drugega, potem tudi ne pričakujem, da boš pri tem. Koliko je meni z rožicami postlano pa verjamem zelo dobro veš, glede na to, kako dobro me poznaš. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ti pa povem, da mi je postlano toliko, kot sem si sama postlala. Malo pa še razmisli, kako težko in stresno mora šele biti živeti s tabo, če ti nekdo da prostor, kjer lahko živiš, ti je pripravljen pomagati urediti si stanovanje (finančno ali drugače, sploh ni pomembno), ti pa mu omejuješ slikanje otroka. Če hočeš z nekom živet, potem se je potrebno prilagajati. Strinjam se s tem, da je potrebno postavit meje pri otroku ampak z glavo. Ne samo zato, da je po tvoje. Tako da, draga 15.7., če nisi pripravljena sprejeti še kakšnega drugačnega mnenja, kot je tvoje, potem pač ne piši na forum.
|
|
|
|