Kako veš kdaj joka zaradi krčkov ali česa drugega? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Petrca123 -> Kako veš kdaj joka zaradi krčkov ali česa drugega? (23.3.2008 23:24:18)

Naš mali je sedaj star dobre tri tedne in do sedaj ni prav veliko jokal. Danes pa se je začelo - joka že skoraj cel dan in to tako močno, da mu že kar sape zmanjka in začne loviti zrak.
Lačen ni, pleničke ima čiste - torej preostane edino da je dobil krče..

Sedaj pa me zanima, kako naj vem, če so to res krčki ali je kaj drugega oz. kje je tista meja ko ga je potrebno bognedaj peljati k zdravniku. Od kolegice mali je imel recimo kilo in je jokal zaradi tega..

Hvala!

Pa še nekaj - kam se ga pelje če je kaj nujnega - na LJ urgenco ali kam drugam?




Chanel -> RE: Kako veš kdaj joka zaradi krčkov ali česa drugega? (23.3.2008 23:44:30)

Če nisi sigurna kaj je z njim, je najbolje, da pokličeš dežurnega zdravnika oz. pediatra. To je edino kar te bo pomirilo. Lahko da ni nič oz. so samo krčki, vendar nikoli ne veš. Pomisli kaj si jedla, ker če ga dojiš je možno da mu tisto kar si pojedla ne ustreza.
Pa mirno noč ti želim




Bubacka -> RE: Kako veš kdaj joka zaradi krčkov ali česa drugega? (24.3.2008 14:17:24)

Ja, res da so krcki se zacnejo pri 3 tednih! Priveri tako, da ponavadi jih najbol zvija po dojenju! Se pravi, ce krci nogice, tako da pritegne jih h trebuscku, ce se napenja med jokom, in rdec v obraz, pa pol prdi. Ce poslusas z uhom cez trebuscek se bo slisalo nenormalno napihovanje! To je to! Probaj s komarckovim cajem, ce bo boljse, to so pol krcki!




Stran: [1]