Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled mehurja... je res tako grozno? 24.3.2008 8:20:35
|
|
|
|
Barbs
|
Ah, kje pa, borovnička.... ne vsega zares jemat. To je relativno. Podobno kot pri zobarju - nekdo je čist preč, ko mora kako plombico dobit, drugi pa to prestane mimgrede in brez težav. Lepo ga pripravi že prej, mu povej, da je to treba in ga vzpodbujaj, da je velik in korajžen fant. Pomembno je, da boš zraven in da bo imel občutek, da je vse ok; zato ti pedlagam, da pred njim ne govorite o preiskavi kot o nečem groznem, pa da te skrbi in te je strah... Fajn opravta.
|
|
RE: Pregled mehurja... je res tako grozno? 24.3.2008 9:17:56
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Jaz sem to dala skozi in moram reči, da kolikor me je bilo strah, potem sploh ni bilo nič groznega. Bi šla še, če bi bilo treba.
|
|
|
|
RE: Pregled mehurja... je res tako grozno? 24.3.2008 10:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A to sprašuješ za MCUG - preiskavo al kaj drugega? V glavnem če ja in če je pri preiskavi vključen kateter, bo bolje, da vprašaš tiste ,ki imajo fantke.Kot ga imaš ti. Ker za nas ki imamo deklice in so to dale skozi seveda ni nič posebnega saj je sečnica pri deklicah zelo kratka in potem res vse skupaj ni nič posebnega... Pri fantkih je pa to mal drugače...
|
|
|
|
RE: Pregled mehurja... je res tako grozno? 24.3.2008 14:01:05
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz sem včasih delala te preiskave, meni se je zdelo malo neprijetno in v glavnem so ljudje lepo prenesli, med njimi so bili tudi otroci.Psihično morajo biti dobro pripravljeni.Pa kakšno fajn igračko se jim obljubi pa je.Je pa res že 10 let kar sem nazadnje sodelovala pri preiskavi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2008 17:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pregled mehurja... je res tako grozno? 24.3.2008 18:38:47
|
|
|
|
borovnička
|
Ja, mislim, da gre za preiskavo MCUG. No pa vam povem zakaj me je tolk strah. Kolegica je bila tam s tamalim. Je rekla, da ona sicer ni smela zraven in da je bil poleg njen mož in je rekel, da so ga privezali golega na posteljo in ga škropili s hladno vodo, da se je pred njimi polulal, potem so mu pa vstavili kateter in mu v mehur spustili fiziološko raztopino. Mali pa itak je bil skoraj preč od joka. No, pol pa mi povejte, da nisem zastonj prestrašena. Upam, da se mi bo oglasila še katera s kakšno manj strašno izkušnjo. Aja, Nik je star leto in pol, tko da se ne vem kako ne morem pomenit z njim, še manj kaj obljubit, ker mu to še ne pomeni kaj dosti. Pozdravček
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?