gripa (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> gripa (4.2.2005 19:05:04)

prosim, povejte mi kakšni so simotomi za gripo.
moj dragi je včeraj bil precej slab, glava ga je bolelo, mraz ga je tresu in danes zvečer si je meril vročino, kar jo ima 37,4.
Ko je šel k zdravniku, je bil tam samo še dežurni in so ga poslali domov.
Niso ga sploh pregledali, ker so imeli tam neko intervencijo.
Moj jim je na hitro povedal kaj mu je in so rekli gripa.
Srčno upam, da to ni reg gripa, ker je mali bil pred kratkim cepljem in se bojim, da se nebi nalezu...prau strah me je:(

Anonimen -> gripa (4.2.2005 19:08:45)

Ti dragega čez vikend spravi v posteljo, pa se naj tam not zdravi. Sam. Kakšen Coldrex, al pa aspirin C, proti vročini pa Citripan. Pa velik tekočine. Druzga itak nimaš kaj proti gripi. Veliko počivanja in tekočine, naj ne diha direkt v otroka, pa bo. Aja, pa zračit prostore, z malim pa pejta kar ven, čimveč.

Anonimen -> gripa (4.2.2005 19:08:48)

Ti dragega čez vikend spravi v posteljo, pa se naj tam not zdravi. Sam. Kakšen Coldrex, al pa aspirin C, proti vročini pa Citripan. Pa velik tekočine. Druzga itak nimaš kaj proti gripi. Veliko počivanja in tekočine, naj ne diha direkt v otroka, pa bo. Aja, pa zračit prostore, z malim pa pejta kar ven, čimveč.

lena-3 -> gripa (4.2.2005 19:35:53)

simptomi za gripo: vročina, utrujenost, lahko tudi boleče grlo,..... Tudi naš oči je zbolel za gripo. Kadar se približa pikici ima na ustih masko, predvsem pa veliko zračimo prostore. Zaenkat je mala še v redu in upamo, da bo tudi naprej tako. In tudi roke si ful umivamo, vsak ki prime malo v roke, si prej umije roke.

Lunca1 -> gripa (4.2.2005 19:40:07)

Najbolj tipično za gripo pa so seveda boleči sklepi oz. bolijo noge in roke, pa seveda vročina.

Lp Lunca

anajmad -> gripa (5.2.2005 5:49:26)

Tudi mi smo jo fasal:(:(:(:(.Bi morala tamala na smučanje in jo potipam in ajjjs:hudicek:39 temperarture.
Zato pa tako zgodaj prebiram vaše poste.
en lp:morje:D.

luna39 -> gripa (5.2.2005 12:04:16)

Tvoj dragi je gotov zanič zaradi visoke temp., boli ga celo telo, koža, zebe ga. Pije naj C vitamine, kupi v lekarni: praške proti gripi in prehladu. Sama in moji pijemo te praške 3krat na dan in povem ti, v treh dneh si čisto prerojen. Leži naj ti pa ga pridno božaj in naj vstraja na bolniški čim dlje.:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]