|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malo za razmišljanje,ali bi hčeri prepove...
23.3.2008 21:26:58   
BlackyMouse
Aja, če bi bil pa njen tip lenuh, bi samo rekla, da naj prispeva za stroške, drugače pa naj gre! 

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.3.2008 21:29:01   
kovač
Moj je recimo tut že ostal brez službe, ampak v ponedljek je že delal drugje brez prekinitve. In je fejst garal za majhen denar le da ni doma ležal. In jaz isto bi šla pa za čistilko ali pa kar bi bilo na razpolago, doma ne bi visela, ker kdo bo pa račuine plačeval in vse ostalo. Druge ne bi mogla izkoriščat tako, razen če bi se hudo poškodovala.

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2008 21:33:40   
Anonimen
Mogoče razmišljam drugače od vas zato, ker sem skozi to šla, pa vendar:

Najslabše kar narediš za svojega otroka je to, da se vtikaš v njegovo partnerstvo. Ker kar prepoveduješ, je najslajše:) PREVERJENO iz lastnih izkušenj, čeprav zgodba niti malo ni podobna tej, so bile druge zadeve.Precej bolj boleče v smislu za mojega partnerja in mene.
In po 9 letih skupnega partnerstva lahko rečem, da hvala bogu, da sva v težkih trenutkih držala skupaj, čeprav sva imela res veliko krizo zaradi tako mislečih, kot nekatere tukaj gor.

In pri 25 letih bo že sama ugotovila, če je pravi zanjo, jaz sem ugotovila to pri svojih 19 letih, ko je bila kriza največja.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.3.2008 21:40:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ona

No,in,če bi vi imele tak primerek hčerinega fanta,kaj naredit,da sploh ne ostaneta skupajuser posted image

Pokličeš ju na hišni sestanek in se dogovorite za hišni red plačevanja položnic. Da vsak prispeva svoj del. Tudi on. Po moje bi se kaj hitro pobral in seveda tudi z njo ne bi več bil, ker mu ne bi bilo več dovolj komot.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.3.2008 21:42:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

No,in,če bi vi imele tak primerek hčerinega fanta,kaj naredit,da sploh ne ostaneta skupajuser posted image

Pokličeš ju na hišni sestanek in se dogovorite za hišni red plačevanja položnic. Da vsak prispeva svoj del. Tudi on. Po moje bi se kaj hitro pobral in seveda tudi z njo ne bi več bil, ker mu ne bi bilo več dovolj komot.

Ja, tako. Če se pa ne bo pobral, pa bo pač plačal svoj del pa se nimajo več kaj vtikat. Ker v bistvu je njena odločitev s kom bo. Sam preživljala ga pa jaz res nebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.3.2008 21:43:03   
SOULatka
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Da ni kkšna na mojga biušga moža naletela? user posted image

user posted image user posted image

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.3.2008 21:44:25   
SOULatka
Ne moremou nekomu prepovedat tega...ona sama odloča s kom bo...kdo sem jaz, da ji bom rekla, da ne sme hodit s tem fantom, ker se meni zdi čudenuser posted image
ji je že namenjen...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
23.3.2008 21:45:38   
caillou

Danes,ko smo bili pri mojih starših na obisku,mi je mama govorila kako ima od njene kolegice hčerka čudnega tipa,pa od ene sosede punca tudi čudnega tipa in je mama rekla,da če bi kaj ukazali ne bi hodile s takimi....
No,jaz sem enkrat tud imela smotanega tipa in so mi moji rekli,da še dobro,da sva šla narazen,ker oni niso nič kao ukazali naj ga pustim,ker ni nič vreden!Seveda sem mogla sama to spregledat,da res ni nič vreden....
Torej,zanima me npr.če bi imele starejšo hčer in vam domov pripelje nekega tipa,kjer že takoj vidite,da ni nič vreden,hčerka pa nora nanj...kaj bi naredili,bi hčerki prepovedali da hodi z njim,ker pač vidite,da ni bogve kaj ali bi prepustili vse usodi in bo kar bo?
Ne vem,jaz bi hčerki provala razložit,da menda ni tapravi,samo kako se sploh lotit takega dejanjauser posted image
Malo težka debata za nedeljski večer?user posted image

Kaj pa vem, gliha vkup štriha. Ko bo, če bo pripeljala čudaka, bo verjetno za kakšne vzgojne ukrepe že prepozno. Od male punčke pa vse do punce (ali fanta)  godne za vezo, se uči in spoznava kaj je dobro in kaj slabo, kaj pravilno in kaj narobe,.. Po toči zvoniti je ponavadi prepozno.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2008 21:59:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja, tako. Če se pa ne bo pobral, pa bo pač plačal svoj del pa se nimajo več kaj vtikat. Ker v bistvu je njena odločitev s kom bo. Sam preživljala ga pa jaz res nebi.

Kaj pa ce se imata res rada in se ob takem pogoju odselita? Se bo potem mama bolje pocutila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.3.2008 22:01:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Kaj pa ce se imata res rada in se ob takem pogoju odselita? Se bo potem mama bolje pocutila?

A ni bistvo starševstva tudi da naučiš otroka samostojnosti?(no čeprav ta je mal pozna pr 25 to otroka učit)

Al če maš rad svojga otroka ga maš doma, pa njegovga partnerja tud, pa pomožnosti pol še otroke, pa jih preživljaš, pa jim strežeš...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
23.3.2008 22:03:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BlackyMouse)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
23.3.2008 22:05:07   
Anonimen

Ja, jaz bi se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.3.2008 22:06:12   
Anonimen

Ja, jaz bi se.

Ja jaz predvidevam da tud. Mislm, a ni logično da gredo otroci od doma, da si ustvarijo svoje družine, živijo svoje življenje...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
23.3.2008 22:07:34   
Anonimen

Ja jaz predvidevam da tud. Mislm, a ni logično da gredo otroci od doma, da si ustvarijo svoje družine, živijo svoje življenje...?

Enim je, drugim ni logicno. Saj vidis, koliko jih rado zivi pod streho starsev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
23.3.2008 22:08:42   
Anonimen
A ni bistvo starševstva tudi da naučiš otroka samostojnosti?(no čeprav ta je mal pozna pr 25 to otroka učit)

Ce si jih naucil samostojnosti in ce zaupas v svojo vzgojo, potem nimas nobenega povoda, da se sprasujes o primernosti partnerja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.3.2008 22:09:50   
Anonimen

Ce si jih naucil samostojnosti in ce zaupas v svojo vzgojo, potem nimas nobenega povoda, da se sprasujes o primernosti partnerja.

Saj se nebi spraševala o primernosti partnerja, sam preživljala ga nebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
23.3.2008 22:10:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
23.3.2008 22:13:42   
Anonimen
samo baje da tale punca menda skrbi za njega,pa v službo hodi,

Baje da ga punca prezivlja user posted image . Je pa tole vse tako baje...baje...od uses do uses se zna marsikaj dodat.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
23.3.2008 22:15:41   
Anonimen

samo baje da tale punca menda skrbi za njega,pa v službo hodi,

Baje da ga punca prezivlja user posted image . Je pa tole vse tako baje...baje...od uses do uses se zna marsikaj dodat.

Ja to je verjetno mišljeno cunje pa njune prčkarije. Dvomim da dajeta za najemnino, stroške in hrano.
Je pa treba navadit otroke da to pride z odrastlostjo. Če si dost odrasel da živiš s tipom, si tud dost odrasu da se sam preživljaš in ne visiš na svojih starših. Se mi zdi da premalo staršev to nauči svoje otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
23.3.2008 22:18:22   
Anonimen
Če si dost odrasel da živiš s tipom, si tud dost odrasu da se sam preživljaš in ne visiš na svojih starših.

Naj bi bil.

Torej ce je nista naucila samostnojnosti, naj se zdaj (ne)vzgoja prelomi na nicvrednem fantu. Ne vem, ne vem, slab izgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
23.3.2008 22:20:09   
Anonimen

Če si dost odrasel da živiš s tipom, si tud dost odrasu da se sam preživljaš in ne visiš na svojih starših.

Naj bi bil.

Torej ce je nista naucila samostnojnosti, naj se zdaj (ne)vzgoja prelomi na nicvrednem fantu. Ne vem, ne vem, slab izgovor.

Ja sej sm napisala mal nazaj da so mal pozni s to vzgojo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
23.3.2008 22:21:38   
Anonimen

Naj bi bil.

Ja sej sm napisala mal nazaj da so mal pozni s to vzgojo.

Ja, mi je bilo jasno ze na prvi strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
23.3.2008 22:23:27   
karmy
jaz tudi ne vem zakaj so mu sploh dovolili da živi pri njih in na njihov račun?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.3.2008 23:06:32   
ona
Ne vem,zgleda,da jih tale punca malce vrti!
Saj pravim,da ne vem dosti ozadja,samo me je res zanimalo kaj lahko kot starš narediš v takem primeru in kaj sploh pripelje do tega?
Po moje je res v vzgoji že od malega,očitno ji starši vse dovolijo že od vednouser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
23.3.2008 23:08:42   
Anonimen
Po moje je res v vzgoji že od malega,očitno ji starši vse dovolijo že od vedno

Ne vem, verjetno, ce je pri petindvajsetih se doma, kljub temu, da dela...in da dovolijo, da se fant priseli k njej. Zdaj se ze zvoni po toci.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?