|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neredne menstruacije
23.3.2008 10:16:45   
mojca345
če je kaj zoprno, je pa neredna mesntrucaija. nikol ne vem kdaj bo točno prišla. ne morem si izkalkulirat plodne dneve. ne vem ali mi že zamuja, ali mi še ne.

vsak mesec si pišem in potem računam, koliko dni je bilo vmes. vsak mesec mi drugače pride. od 34 dni do 42 dni jo imam. če sem v stresu rabi več časa. edino kako prepoznam, da pride je, ko me začne par dni prej bolet mal trebuh. sam na to bolečino se je slabo zanašat. kaj pa če bolečina pomeni user posted image

izkupiček vseh mestrucij deljeno z meseci mi pride točno 27 dni.

kako se same soočate z temi problemi ? jest ne vem več kaj naj naredim. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neredne menstruacije
23.3.2008 12:11:33   
dulcinea
Ja, jaz sem na istem. Imam pa en program menkol, ki ga snameš z neta, tako da ne rabim vsakič računat, ampak mi kar sam pove, kdaj naj bi približno prišla. Sam še zmeraj... Tudi na bolečino se ne morem zanest. Sem jo dobila glih v petek in me je en teden prej bolelo. Prejšnji mesec pa nič. GLihkar berem tole. Mogoče ti bo kaj pomagalo.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2008 13:04:12   
mojca345
zdej sem po netu brala, pa sem opazila, da si narobe računam dneve. prvi dan menstrucija je jasen, ampak celoten cikel med dvema menstruacijama, se pa šteje po konci menstruacije pa do nove. 

zdej sem dobila nov razpored od 31 do 39 dni imam tetko.

tudi jaz sem najdla nek izračun iz ringarijinih web pageov, zgoraj. kjer vpišeš najkrajši cikel in najdaljši. ti, da mal več predstave kdaj nej bi jo dobila.

plodne dneve sem si tudi izračunala. piše pa, da če nimaš rednih imaš več plodnih dni. kaj zdej to pomeni, nea vem.

sam je veliko, veliko lažje če imaš redne. tudi znake hitreje videš. če ne drugega, vsaj veš, da ti zamuja 1 dan. tkole pr nerednih, pa nikol ne morš vedet, če ti zamuja. user posted image  pa kupuješ teste, pa ti v resnici, sploh še ne zamuja. še bolj panično jo pol ne pričakuješ vsak dan. pol pa psiha še svoje naredi, pa si v štalici.

dej mi prosim stran od tega tvojega programa.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2008 13:07:26   
tasa.m
Jaz imam podobne težave kot ti, user posted image  imam na 32 do 40 dni. Je full zoperno, ko nikoli ne veš, kdaj pride O, enkrat na 15 dan oz. na 25 dan. Sem si pa začela merit BT in ko nastopi O potem mora user posted image  (je zelo zaželeno, da ne pride user posted image ) nastopiti čez 14 do 16 dni.  Bom vidla, če se mi bo ta metoda obrestovala.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2008 13:17:29   
tasa.m
Ovulacijo si izračunaš tako, da od prvega dneva nasledje menstruacije odšteješ 12 – 16 dni (pri 28 dnevnem ciklusu nastopi ovulacija 14 dan po začetku menstruacije). Če imaš neredne user posted image , nikoli ne veš, kdaj bo nastopila O. Tako, da tisti koledarček, ko si računaš O, drži samo v primeru če imaš tisti ciklus user posted image  res npr. 35 dni.

http://www2.arnes.si/~mpavle1/freeware.html

Programček za - MENKOL

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2008 13:23:57   
mojca345
na ringaraji sem najdla naaslednji način, kak si izračunaš plodne dni...

6 mesecev, si moraš zapisovat stvari.

najdi najkrajši ciklus in najdaljši...

najkrajšemu odčteješ 18 dni =
najdaljšemu odčteješ 11 dni =

npr : pri meni....je takole :
31 - 18 =13
38 - 11 = 28

plodni dnevi naj bi bili med 13 in 28 dnevom.

če hočeš zanosit, moraš vedet plodne dneve, ne da ga cukaš na slepo.

ta prvič sem zanosila na 16 dan.  

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 13:40:13   
mojca345
kake imaš kaj znake ?

jaz sem prejšnji mesec imela boleče bradavice, pa sem že mislila, da je to to. ker jih nikoli nimam. pol sem imela vmes kar nek rjav izcedek 4 dni. pa sem spet mislila, da je mrbit vgnezditvena.

zdele pa čutim tako "bučo" v svojem trebuhu. pa iz vagine, mi prihaja določen vonj. ne smrdi, sam tko nenavaden je. če gledam svoj izračun za plodne dni, jih imam potem do tega četrtka. mogoče vonj zaradi tega ? na nekem koledarju, mi pa piše, da prva menstra nej bi prišla to sredo oz. pozna naslednji teden v četrtek.

ej, če to ni ena zmeda. mislim, da sem zdele že ene dve uri za computerom. v petek me je neki zagrabil, kr prehlad, pa malo kašljanje. včeri sem šla pol ob ene 20.00 spat, pa sem se zbudila ob pol 1 zjutri. pol sem bila do 5 zjutri pokonc. pa sem se zbudila ob 8 zjutri. sem se počutila, ko da sem se naspala. pa sem mislila, da je ura sigurn že 12.00

pa tut, če bi bila nosečka. tut nimam pojma, kdaj naj bi delala test ??

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?