Muca Copatarica -> RE: Tiste, ki ste kirurško odstranile znamenja... (23.3.2008 9:59:10)
|
Kmalu me čaka kirurško odstranjevanje znamenj (nevusov) in me zanima nekaj stvari. Najprej osnovni podatki. Odstranili (kirurško, ne z laserjem) mi bodo tri znamenja. Največje ima premer v obe strani po 2 cm in je na boku. Manjši je na rami, tisti najgrši črne barve pa je najmanjši in je na hrbtni strani dlani. Zanima me: 1. Ali bom po odstranjevanju kaj "neuporabna"? Predvidevam, da mi bodo dali lokalno anestezijo. Bom potem lahko peljala sama domov iz bolnice? Uporabna boš kot vsak dan. Ja, lahko boš šla sama domov. 2. Je treba kaj paziti ali bom lahko tisti dan in naslednje dni nosila, kopala, previjala,... skoraj 2 letnega otroka? Samo pri umivanju moraš pazit, da se ne zmočiš. 3. Bom šla lahko naslednji dan v službo? Ste bile zaradi tega kaj na bolniški? Delam na terenu in delno v pisarni. Razen tipkanja, pisanja, prevozov in sprehodov sem in tja nič fizičnega... Brez problema greš v službo. 4. Kdaj ste dobile histološke izvide? To se pa ne spomnim, vem pa da kmalu Mislim da v 7-14 dneh. Hvala za odgovore! Prosim.
|
|
|
|