Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
:) Hehe, Jančika...:) Ma dones je še kar razumljiv:)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj, kdo sta mož in žena? Mož in žena...mož in žena...mož in žena...pol jo je pa uzelo. Se spomnite iz Cvetja v jeseni?
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika&Joe sta mož in žena:)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:03:38
|
|
|
|
willma
|
:)-:)-:)- Jančika, ne se sekirat, koliko je meni jasno, je eden izmed redkih atijev, ki je aktiven na RR.....zato ima imuniteto:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ga srat!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:08:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Al bina, upam, da me zdaj ne bo kar pobralo:)-!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj že?
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:25:56
|
|
|
|
ZARA
|
cvetje v jeseni...
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 18:46:11
|
|
|
|
Seven*
|
:)- :)- O ja Joe. To imas zelo prav. Ze od nekdaj sovrazim hinavscino, opravljanje in podobne zadeve. Spostujem ljudi, ki mi povedo zadeve v faco. Pa ceprav boli kot hudic.. Tako se lahko vsaj kaj naucim o sebi.. Ponavadi sem taksna tudi do drugih, edino vcasih sem v dilemi tako kot wilma, ker imam kaksno osebo ful rada in je nocem prizadeti.. Lazem zelo redko in z veliko tezavo. Me ljudje lahko takoj pogruntajo, ker tega sploh ne znam.. :)- :)- Glede problema s resnicnoljubnostjo se torej sploh nisi zmotil, pa naj bo to v pozitivnem ali negativnem smislu.. :muca: Grem se zdaj z glavo v steno zabijat. Mogoce neha bolet..
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 19:28:37
|
|
|
|
Pupica
|
hm...čisto vem kaj si mislila s tem postom.Jaz tud vedno sem povedala resnico, od čisto mejhnega naprej.Ja pa kako sem bla kregana za to:ups::( No pa sem se navadla, da sem res , ampak res fejst stisnila zobe in bla tiho.Ma ne morem rečt, da je bla kaka razlika, sam bl umazano in :pujs: sem se počutila, ker sem izdala sebe. No sedaj sem kao bolj "uvidevna"pogledam komu kaj lahko po resnici povem. Kako jo jaz prenašam?Težko, verjetno če globoko v sebe pogledate tudi ve.Je pa res, da če vidim, da človek ki mi ji je povedal s tem ne misli slabo in da ima povrh vsega še prav, ga potem fulll cenim.Čeprav je bolelo...ma pa tko je, včasih je bolje da kuj zaboli, kot da kasnej zveš:ups::zmeden: LP:rozica: evo po resnic povem da tele maske na RR gredo men prov na živce in sem si zadala nalogo, da neregistriranim :pujs: ki hodijo gnoj mešat sem in s provokacijo iščejo prepir ne bom odgovarjla na poste. Zaenkrat mi ratuje!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:jaz:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 19:53:21
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, jaz sem tudi preveč resnicoljubna in povem kar mislim, baje da kdaj tudi preostro,.. :zmeden: kaj pa vem, meni se ne zdi,... Tudi meni je težko, če mi nekdo pove kaj neprijetnega direkt v fris ampak imam to 1000x raje kot hinavščino! LP Pia73
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:35:17
|
|
|
|
SANDY
|
Lažje je kritiko dajat, kot jo sprejemat! Tko je..8)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:36:33
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: Sandy,to se pa strinjam...
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:47:01
|
|
|
|
niki5
|
No, jaz sem pa prišla do zaključka, da povem tistim kateri mi več pomenijo z ostalimi se pa niti ne ubadam, moj priljubljen medmet je AHA in grem naprej :) Kar se tiče mene sem pa vedno dojemljiva za pripombe, katere tudi veliko raje slišim direktno kot pa preko ovinkov in zaradi tega še nisem prišla v navzkriž, tako da vsakemu s katerim sem si blizu tudi povem, da če bo kaj narobe glede mene naj se pogovori z menoj brez zadržkov. Ja razen moj dragi nima kaj da mi pisne! :)-:)- hecam se ;) Je pa res, da smo bolj občutljivi na kritike ki letijo na nas, ampak če so prave.. zakaj pa ne! Prav je da jih slišimo. Ne maram pretvarjanja.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:47:22
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, vsekako Dandy tudi jaz se strinjam,...:bravo:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:47:23
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, vsekako Dandy tudi jaz se strinjam,...:bravo:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:47:44
|
|
|
|
Pia73
|
Sandy,.... :ups:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:49:45
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)-:)- krokodil Dandy....
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:50:11
|
|
|
|
SANDY
|
hehehe Pia, se mi bo še fajn zdel. 3 poste zame..:bravo::bravo:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:54:40
|
|
|
|
niki5
|
krokodil Dandy :)-:)-:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:54:57
|
|
|
|
Pia73
|
Ne vem kaj mi je,... :ups::ups::ups: Namesto, da bi posodo umivala, tule neumnosti trosim,... :ups::ups::ups:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 20:56:09
|
|
|
|
ZARA
|
...ok,no pol pa Dundee,al kwa je ze bil...8)8)8)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 21:00:14
|
|
|
|
niki5
|
važn da je bil fejst dec ta krokodil Dandy :)-:)-:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 21:03:01
|
|
|
|
marjek
|
Kako že pravijo? Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi!:)-:)-:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 21:15:27
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz se težko zlažem...toliko še imam vcepljene verske vrednote...saj veš...ne laži, ne kradi, ne nečistuj....no, ja...lažem se res ne ampak, če me karkoli muči poskušam to na lepi način povedati, nekako politično speljati...in če se še kdo ni skregal sem to gotov jaz, ker se ne znam. Tudi če me s piskrom po glavi mahneš bom tiho. Pravo nemo tele sem!In bi marsikdaj komu kaj rekla...oooo...se pa sproščam za volanom, ko sem sama v avtu...takrat pa govorim resnico! Sicer pa me prizadene govorjenje resnice oz. predvsem kritike takrat, ko se tiče moje družine, prijateljev...takrat pa ne glede ali je res ali ne stopim na stran mojih. En zelo butast primer je bil, ko je ena moja prijateljica meni povedala, da je srečala fanta druge najine skupne prijateljice na Fontani z drugo...Hm???Jaz nisem verjela...in kaj storiti...no, takrat sem lagala...pravzaprav sem bila tiho. Nič nisem povedala, ker me dotična prijateljica tudi ni vprašala ali sem jaz slišala, da je ena druga videla njejega fanta v bazenu z drugo...Pameteno???Meni se je že zdelo, ker resnica v tem primeru boli! Včasih je res bolše biti tiho. Resnica ni samo črna ali bela...lahko je tudi siva! Matr sem natvezla....
|
|
|
Menjava rabljenih otroških izdelkovmisolinkaBi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?Da (
63%)
Ne (
37%)
Število vseh glasov: 102Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!