frutka_ -> koliko prenesete resnico? (4.2.2005 21:15:27)
|
Jaz se težko zlažem...toliko še imam vcepljene verske vrednote...saj veš...ne laži, ne kradi, ne nečistuj....no, ja...lažem se res ne ampak, če me karkoli muči poskušam to na lepi način povedati, nekako politično speljati...in če se še kdo ni skregal sem to gotov jaz, ker se ne znam. Tudi če me s piskrom po glavi mahneš bom tiho. Pravo nemo tele sem!In bi marsikdaj komu kaj rekla...oooo...se pa sproščam za volanom, ko sem sama v avtu...takrat pa govorim resnico! Sicer pa me prizadene govorjenje resnice oz. predvsem kritike takrat, ko se tiče moje družine, prijateljev...takrat pa ne glede ali je res ali ne stopim na stran mojih. En zelo butast primer je bil, ko je ena moja prijateljica meni povedala, da je srečala fanta druge najine skupne prijateljice na Fontani z drugo...Hm???Jaz nisem verjela...in kaj storiti...no, takrat sem lagala...pravzaprav sem bila tiho. Nič nisem povedala, ker me dotična prijateljica tudi ni vprašala ali sem jaz slišala, da je ena druga videla njejega fanta v bazenu z drugo...Pameteno???Meni se je že zdelo, ker resnica v tem primeru boli! Včasih je res bolše biti tiho. Resnica ni samo črna ali bela...lahko je tudi siva! Matr sem natvezla....
|
|
|
|