Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 23.3.2008 21:20:05
|
|
|
|
country
|
Naša Tinkara je prespala celo noč, se pravi do 5h ali 6h od 4. meseca. Razlika je bila samo v tem, ali je po tej uri še zaspala ali ne - po obdobjih. Sedaj je stara skoraj 8 mesecev, od 6m se ne doji več in ni razlike v spanju. Upam, da tako tudi ostane. Edino če ima slabo noč, ji tudi po 20x moram dat dudo... Ampak jih ni ravno veliko.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 24.3.2008 14:07:58
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla Kaj pa delate to, da vam spijo celo noč? Ej, nevem, po moje so to geni - moja sestra je bila tudi tak dojenček in mi smo imeli zdaj 2x tako srečo, me pa malo skrbi za kakšnega tretjega.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 24.3.2008 14:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsakič znova se nasmehnem temu vprašanju. Moj je star že dobre 4 LETA, pa še ni prespal noč. Dojen je bil polno do 4 mesecev, potem do 1 leta.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 24.3.2008 14:32:54
|
|
|
|
aleži
|
Naš je bil star 2 leti ko je začel spati celo noč v kosu in do zdaj nimam problemov. Zaspi med 20-21 uro in se zbudi med 6-7.30. Kar se pa tiče dojenja, sem ga dojila polnih 6 mesecev in potem do 12 m. Hranla sem ga tudi po 2,5-3/uro vsako noč. Največ kar je prespal je bilo cca 5 uro, ampak zelo redko.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 24.3.2008 18:30:51
|
|
|
|
Paštetka
|
moja je prespala celo noč od rojstva. Spi tudi po 10-12 ur skupaj. Do 7. meseca je bila samo dojena. Sine, pa je star 2,5 leti in lahko na prste ene roke preštejem kolikokrat je prespal noč. Do 7. meseca je bil dojen+dodatek, potem samo AM.
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 25.3.2008 21:05:00
|
|
|
|
only_me
|
naš je prespal noč, ko sem mu zvečer namesto joške dala Novalac NF.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 25.3.2008 21:46:40
|
|
|
|
katee
|
Moj sinček je prespal celo noč (od 21h-5/6h) pri dveh mesecih. PA ga še polno dojim.
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 30.3.2008 22:03:51
|
|
|
|
zima22
|
naš je prespal noč od 1,5 m. Je pa trajalo samo do 3,5 m. zdaj smo stari eno leto in se še vedno zbujamo. včasih enkrat, včasih 5x. pa kaj čmo. bo že bolje. baje je to itak značilno za dojene otroke.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 1.4.2008 9:29:00
|
|
|
|
mopi
|
Ulla, naš skoraj trimesečni ima podoben ritem kot tvoj. Prvo rundo spi malo dlje, ker je zvečer utrujen (kopanje) in sit. Potem pa se pogosteje zbuja, tudi zaradi lakote. Ob treh zjutraj verjetni nimaš toliko mleka kot ob osmih zvečer. Naš prvo rundo odspi v svoji posteljici, preostanek noči pa je pri nama v postelji, tako, da je kar priklopljen name in je kadar hoče. Saj vem, da to ni prav, ampak zjutraj smo vsi naspani, ker ni nočne sirene...
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 1.4.2008 16:33:38
|
|
|
|
nian
|
pri nas je začela spati več ponoči pri 6 tednih. od polnoči do 7-8. sedaj spimo od okoli 20.h pa do 6-7 zjutraj. (stara skoraj 4 mesece) je samo dojena. na vso srečo
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 1.4.2008 16:56:18
|
|
|
|
Raho
|
Moj sin je bil dojen pa se je zbujalše pridveh letih vsako noč vsaj 2x. Mojaa hči je prav tako dojena in prespi celo noč - 12 ur v enem kosu že od dopolnjenega 5. tedna starosti, tako da ne vem.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 4.4.2008 12:42:04
|
|
|
|
galileja
|
Ja sm kr med unimi ki se zbujajo na 2-3 ure in dojijo da mali zaspi nazaj. Še najbolj se spočijem od 20. do 23. ure potem pa na 2 uri dojenje. Star je 10 m pa sm bla že kr naveličana tega, zdej pa vidim da se ne splača sekirat ker lahko traja še dolgo.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 4.4.2008 15:52:36
|
|
|
|
katra55
|
Celo noč(od 8:30 do 7 zjutraj) je prvič prespala pri 10-ih mesecih.
|
|
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 4.4.2008 19:31:34
|
|
|
|
lana38
|
Očitno imam pridne otroke. Prvi je spal od 22h do 6h od 1. meseca dalje, ni bil dojen. Zdaj drugi pa je dojen in star 3 mesece, 14 dni že spi od 22h do 7h, prej pa od 23 do 5h od 3. tedna dalje. LP
|
|
RE: Dojeni otročki,kdaj prespali noč 6.4.2008 21:12:53
|
|
|
|
Bajsa
|
Naša Zala je pri 7 tednih začela spat od polnoči, pa do 7-8 zjutraj. Če pa slučajno zaspi že ob 22, pa spi tam do ene 4, pol jo podojim in spi še do 8-9, tko da v bistvu celo noč. Zala
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2008 23:05:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?