ŠpelaP -> RE: tiste ki dojite (25.3.2008 13:22:41)
|
Jaz sem kar pazila, kaj sem jedla. Sem bila na strogi dieti brez mleka, mlečnih izdelkov, jajc in še mnogo alrgenih živil ... najprej pet mesecev - zaradi suma na alergijo na KML pri hčerki. Potem sem pazljivo v svojo prehrano začela nazaj uvajati izločeno hrano in se je zataknilo pri siru. Pa ne zaradi hčerke - ta je uvajanje mlečnih izdelkov dobro prenesla (na srečo nima alergije), temveč zaradi mene same. Me je po nekajdnevnem poskušanju sira in jogurta tako začel srbeti nos, da sem mislila, da si ga bom odtrgala. Tako sem zdaj v bistvu na dieti brez mlečnih izdelkov že 8,5 meseca. Se pa jaz tudi kar ne upam poskusiti kakega jogurta ali sira, kaj šele kravjega mleka. Pa je morda tisto srbenje nosa pač slučajno vpadlo skupaj s ponovnim uvajanjem sira, ampak sem prpa. Si tudi rečem, da bom "jutri" ponovno poskusila kak jogurt, samo tistega "jutri" še vedno nisem dočakala. Sem pa vesela, da pri hčerki ni nobene reakcije ob uživanju skute, jogurta, kolikor pač je to dvoje, saj je zelo izbirčna. Ona bi še vedno najraje samo mamino zizo.
|
|
|
|