|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Banjica, ki se pritrdi na kad
4.2.2005 15:56:51   
lidia
Živjo drage mamice,

slišala sem, da obstaja banjica za kopanje, ki se jo da namestiti na kopalno kad. A ima katere izkušnje z njo? Kje se jo da dobit?

Res bom vesela odgovorov, iskala sem po iskalniku, pa o taki banjici nisem nič našla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 19:33:31   
Lunca1
Oj!

Mislim da so jo imeli v Emporiumu v Mothercare.

Lp Lunca

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 20:10:58   
Jančika_
Imajo jo v Ikei (na žalost je ni na njihovi internetni strani). Ampak meni se ne zdi vredu, ker križ trpi. V bistvu nimaš kam dobro stopit, razen če stopiš v bano. Potem moraš pa še otroka držat in se sklanjat...prenizko je in neudobno. No, mogoče se motim, ampak ko sem doma izmerila, kako bi banjica pasala v našo kopalnico in ko sem videla, kako nizko to pride, me je minilo.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 22:37:00   
andrejaz
Mi imamo tako z nosilci

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/1869/

Na sliki sicer ni vidno, vendar zraven dobiš še 2 nastavka - nosilca, za pritrditi na veliko banjo.

Je pa super zadeva tale banjica, ker je lepo oblikovana in ni potrebno toliko pazati na glavico.

Prodajajo pa take banjice tudi v Arielu in si tam tudi v živo ogledaš.

Mi za kopanje sicer ne uporabljamo nosilcev, ki so bili zraven banjice, ampak damo banjico na leseno ploščo, ki smo jo ekstra dali narediti k mizarju.

:sloncek:

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 23:16:33   
maja2
Mi smo jo imeli in je ne potrebujemo več, smo se preselili v večjo.:bravo: Če te zanima, mi piši privat.
Je pa enake barve in oblike kot tista iz Sončka.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2005 14:40:54   
lidia
Maja,

do katere starosti ste jo pa uporabljali? Jaz zdaj uporabljam banjico,ki je skupaj s previjalno, in iščem banjico, ki bo primerna za takrat, ko bo to na previjalni prerasel.

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2005 16:23:57   
maja2
Po pravici povedano, smo jo eno figo uporabljali. Z možem sva jo nabavila,ko sem bila še noseča, vsa vesela in navdušena, kako bo nobel, ker v njej dojenček od starosti od 0-6 mesecev napol leži, ko zna sedeti pa na drugi strani sedi (temu služi anatomsko oblikovano dno). Praktično imaš obe roki frej za igranje.:bravo:
No, pa so naju zatrli v materinski šoli, češ da rabimo za kopanje dojenčkov banjico BREZ vseh izboklin in vdolbin na dnu:zmeden::(( Midva pa zapravila celo premoženje (se mi zdi da dobrih 8000 SIT v BC) za eno banjico:((
In, kaj češ, prvo kopanje opravi patronažna, tko da sva kupla eno čist navadno malo banjico:( No, pa smo se je tako navadili, da smo jo potem skoz uporabljali, dokler ni postala premajhna.
Zdaj smo v ta veliki, če pa kam gremo, vzamemo to z nastavki in je prav super. Mogoče še boljše, če je otrok tako velik, da v njej že sedi (nekje od 6 mesecev naprej)
Aja, tisto, kar si vprašala: na banjici piše od 0-6
mesecev v ležečem položaju, potem pa banjico obrneš in je od 6-12 mesecev v sedečem položaju. Če jo imaš pa na tleh, jo lahko uporabljaš pa sigurno še dlje. Z nastavki pa vsaj našega ne bi upala kopat, ker kar naprej vstaja, tolče z ribico po steni oz. po tleh in je pravi mali nagajivček. Bomo kmali prešli na tuširanje:)-

(odgovor članu lidia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?