|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko
23.3.2008 10:31:22   
SOULatka
IZVIRNO SPOROČILO: deja27

pa zakaj naše mamice vse kapirajo-tašče pa neuser posted image

tašči reci isto, kot bi rekla mami:na enak način, v istem tonu...

pri tašči si verjetno boljpazljiva kako rečeš a ne?

pri mami pač upaš, pri tašči pa ne. In ker se fine delamo pred taščami, ne vedo koliko resno mislimo, ko kaj rečemo, potem ne upoštevajo tega, kar bi radi.

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.3.2008 10:45:08   
deja27
bolj pazljivo al pa ne,če je človk tak,da hitr zamer,-beda,mu ni pomočiuser posted image

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.3.2008 10:55:08   
Naja31
pa zakaj naše mamice vse kapirajo-tašče pa ne

To ni res, samo glede lastnih mam smo vse bolj subjektivne. Moja mama je sicer že pokojna, ampak neštetokrat sem pomislila, da če bi bila še živa, bi bila ona super, tašča pa kao ni. Pa ni nujno. Samo pač odnos z mamo idealiziram.

Sicer pa imam tudi super krasno taščo in tasta. Vmešavata se nič, vsaj meni ne povesta, če pa možu kaj povesta, pa ne vem. Sem pa jaz že od samega začetka postavila trdno mejo, tako da mislim, da se v bistvu niti ne upata preveč vmešavati. Če pa kdaj kaj rečeta, pa preslišim. In potem seveda naredim po svoje. Ni vredno kreganja.
Mi ne živimo skupaj, na to jaz nikoli ne bi pristala. Jaz ne razumem tega, da sploh kdo gre v tako investicijo, da npr. preuredi mansardo pri starših, potem pa čez leta jamra kako jim starši grenijo življenje in da ne morejo stran ker so tolilko denarja vložili v to mansardo. Saj je že samo ta forum poln podobnih zgodbic. Saj bi že z denarjem, ki ga vložiš v in kakšnim kreditom verjetno lahko šli na svoje.

Vidva sta naredila napako, da 3 leta nista nič rekla, zdaj je pa tebi prekipelo.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?