|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Par informacij o mojem sončku...
4.2.2005 15:24:57   
kimi
bila sva v posvetovalnici 1.2. velika sva 74cm in imava 9100g. No dala sva kri moram reči pa pohvalno ker ni nič zajokal. Samo tale voda ki jo morava dati v vrečko nama ne gre od rok. Prvo sem narobe namestila in je šlo vse mimo...v drugo pa ni hotu lulat pa še celo je pokakal tako da morava po novo vrečkico. Ima kakšna dober načrt za tole vrečkico? No pa še naučil se je pomahati ter ploskati in reče pa-pa. Imava fizioterapijo, ker je bil v hojci in pravi zdravnik da se preveč naprej nagiba in lahko da bo kasneje shodil in ga je škoda. Tako da bova šla malo na vaje. Hojco je polomil in je bila prenizka pa jo je tast popravil in je sedaj dobra me prav ne mika da bi ga notri dajala samo ga sedaj ne smem nositi in je žal to edina rešitev. No to je vse....malo informacij o mojem sončku
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.2.2005 15:36:44   
total
Pohvalno,kimi:bravo:

Lp:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2005 15:37:27   
Anonimen
Ne razumem, hojca je edina rešitev? Zakaj? Zakaj ga pa nimaš enostavno na tleh, če praviš, da mu je naredila škodo?

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2005 15:40:48   
Nogavička
Se strinjam z Al bino. Hojco daj rajši stran.
Glede lulanja v vrečko pa imam izkušnje samo z deklico, tako da ti ne morem nič pametnega svetovat.

Je pa dečko enako velik kot naša Hana, ga pa prekaša po kilaži.

L.p.

Tea

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2005 15:43:01   
Anonimen
Da ne bi narobe razumeli, nisem apriori proti hojici, tudi moj sine jo je uporabljal - težav ni imel nikoli. Ampak, kimi, če praviš, da mu je že naredila škodo, ne razumem, zakaj ga potem še vedno daješ not?

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2005 15:43:28   
kimi
TeaD sem rodila na začetku 8 meseca tako da je kar dober...glede hojice imam problem:(.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2005 15:56:40   
Nogavička
Se nisva razumeli - nisem mislila, da bi bil tvoj sine prelahek, ampak, da je naša pupka že kar bajsika.

L.p.:rozica:

Tea

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2005 16:01:25   
kimi
Ne saj jaz nisem mislila tako samo povem da je kar dober glede na to da je rojen v 8 mesecu. No pa je tvoje vseeno rojena 1 mesec i npol kasneje tako da je kar dobra punca:bravo:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2005 16:09:10   
dory
Bravo kimi za fejst korenjaka:bravo:

Sicer pa od kdaj je bla hojca edina resitev? In da je otrok skoz po rokah? Sej se da se drugac znajt ane..recimo,da je velik na tleh al pa v stajci:zmeden:..hojca se zdalec ni resitev,kvecjem ovira...ocitno,saj greste zaradi tega na terapije:zmeden:

Drugace je pa tak cukr :):love:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2005 16:16:18   
kimi
teja. noče biti na tleh jaz imamp a kritično nosečnost ina ga ne smem preveč prenašati večinoma sem sama doma...on bi samo hodil ali pa se po rokah nosil

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2005 16:20:24   
Anonimen
Ej, veš kaj, kimi, ne bo ga konec, če bo na tleh, če hoče ali noče. Malo bo pojokal, pa bo. Madona sveta, valjda si ti šef in ne obratno? Vsedi se zraven na tla in se skupaj igrajta. pri nas je zadoščalo že, če sem ležala na tleh poleg njega, on pa se je igral. Ali pa sva brala ali kaj drugega.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2005 16:23:31   
Anonimen
Kimi, vrečko naj ti kar sestra pri zdravnici naštima. Meni jo je vedno. Potem sva pa midva kar tam počakala, da se je polulal. Veliko mu daj za piti, pa bo.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2005 16:24:59   
kimi
Al bina ko se začne jokati ni konca. Res. Ni važno sediš zraven ali ne tako ali tako moram biti zravne ker se drugačer v sede prevrne. Potem pa v jok toliko časa dokler ga ne dvignem, če ga pa pustim da se dere se pa takoj kdo oglasi

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2005 16:25:37   
kimi
Navadli so ga na roke sedaj pa jaz nosim posledice

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.2.2005 16:55:55   
dory
Ejo kimi...otrok izsiljuje dokler more...ce smo ga navadl,da bomo stekle k njemu je to nas problem in ne otrokov...dobro za cisto mejhnega razumem za tolk vecje ne...Maj se dere za stavo...ampak se ustavi,ko vidi,da ga ne registriram..seveda ob predpostavki,da je sit,ni zejen,je previt :)...mal se pa morjo...hojca pa je povadi samo izgovor:zmeden:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2005 16:56:59   
dory
Hehe otrok tocno ve,do kam mora,da doseze svoje...vse pa je na nas kako bomo temu stregle:)-

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2005 17:35:37   
kimi
teja. saj ne skačem jaz skačejo vsi drugi. Njegov stric ne prenese da se dere, moj fant tudi ne, tast še kar dži tašča pa tudi kmalu popusti...tako da bova morala malo na samem vaditi

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2005 18:14:16   
dory
E kimi imate enak problem kot mi..pa sem udarla po mizi in nas mali Maj se zna po novem zamotit tudi sam :)...malo se zdere pol je pa ko nov :)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2005 18:47:44   
NinKa
Tut nas je bil taki, da je hotel da je celotna pozornost na njem. Jaz tega nisem vec zmogla.Zato sem enostavno rekla, da se ne bom pustila izsiljevat in sem ga pustila. Prve parkrat je krical, pa se pomiril po kakih par minutkah in se sel sam igrat. Sedaj ni vec problema. Se lahko celo vcasih poleg njega celo ucim.

Sam pa vidim, da mojega dragega pa se zna izsiljevat in sva se ravno danes pogovarjala, da se mu naj ne pusti. Bomo videli kako mu bo uspelo.
:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.2.2005 21:59:09   
Joe
teja., NinKa bravo!!! Čista resnica.

Naše dete uporablja besedo mama (m'm') le v hudi sili, torej vedno tudi takrat, ko hoče kaj izsiliti (npr. nočno dojenje).

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.2.2005 22:01:08   
Joe
Ne pozna pomena besede m'm' , se pa že zaveda, da bi jo midva rada slišala. Dober je, ni kaj. Do pubertete me bo že ukanil.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.2.2005 22:24:42   
niki5
Kimi,
če te potolažim je fantku veliko lažje vzeti urin kot punčki. :)
Predel kjer se vrečka prilepi (če so še take, ker jaz sem to počela pred 6 leti) doro obriši, da se bo zares prijela in da bo lulček notri, potem sem mu jaz oblekla plenico in jo zapela, mu dala piti čaj in čakala. Res da je bil manjši, ampak mi je uspelo. Pa naj ti dajo vsaj 2 vrečki!!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2005 18:24:11   
Gina
Pri nas ne dajejo več vrečk v ZD, ampak v lekarni jih tudi zelo poceni prodajajo, za primer, če ti jih ne bi dali.:)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.2.2005 23:59:03   
Mandarin
Kimi, res je, kar so ti napisali. Otrok sicer teško razume NE. Kako ne v naročje, če je prej vedno lahko ... ampak misliti moraš nase in tudi za naprej: prej ali slej ne bo vedno po njegovo, če ne prej v šoli in potem naprej v življenju.
Mogoče se zdi da pretiravam, ampak pravijo, da se takšne "malenkosti" učimo že v zgodnjem otroštvu.
Vstrajaj pri tem kar se ti zdi prav in kaj narobe. Ti otroka ne smeš dvigovat (tudi če bi ga lahko: saj ga ne moreš imeti kar naprej na rokah!), hojca pa njemu škodi. Torej bo na tleh, ne? Ob tem pa mora vedeti, da to ni kazen, da ga imaš zelo, zelo rada, ampak da bo tako in pika.

lp in :rozica:

ps: Že dolgo me ni bilo na RR, pa sem se razpisala.
Tako nekako si jaz predstavljam vzgojo, čeprav vem, da delam tudi jaz pri svoji princeski "popravne izpite". :duda:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?