Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 9:55:19
|
|
|
|
caillou
|
Pri nas tudi danes zelo, zelo močno sneži .
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 10:00:14
|
|
|
|
fusia
|
Caillou, pol je pa tvoj podpis mal out Pri nas tudi mede pa so že rožice začele cveteti na vrtu
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 10:02:16
|
|
|
|
caillou
|
Ja, moj podpis je malo out .
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 10:07:30
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, moj podpis je malo out . Podpis moraš spremenit v zima, zima bela .
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 15:05:05
|
|
|
|
Dadi
|
Mi smo uspešno naredili velikonočnega snežaka... Slikce pa še pridejo, ko najdem fotič...Ga imamo 25 cm sigurno..
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 15:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: caillou Ja, moj podpis je malo out . Podpis moraš spremenit v zima, zima bela . Moj MSN: Sneeeeg greeee, pa peeeesdaaa speeet sneeeeeg greeeee
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 16:18:57
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas še kar pada in ga je vsaj do kolen, če ne več, vsaj 40cm in to zdaj, ko se je že sesedel.... pa noče nehat. A bi kdo sporočil na vremensko komando prosim, da je pomlad in da naj že neha snežiti.....
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 16:28:11
|
|
|
|
Sibil_
|
JAo ne me strašit, jutri grem iz Kopra na Ptuj, pa imam letne gume na avtu (sicer nove).A ceste so ok al so zasnežene?Avtoceste in te glavne ceste? LP, SIbil RR
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 16:31:56
|
|
|
|
Gina
|
Ne vem, po moje so ceste ok. Naše lokalne so splužene okrog postojne. Pa po moje v lj. ni toliko snega, v mb pa tudi ne, sem včeraj s taščo govorila (mb), je bil zgolj dež.
< Sporočilo je popravil Gina -- 24.3.2008 16:32:51 >
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 21:34:06
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR No, zdaj sem ze prepozna, ampak meni se manj drobi, ce je ohlajena. ------------------- Hvala vseeno ! Sem jo tudi sama raje rezala ohlajeno. V glavnem, uspela totalno, pohvale od vseh ...
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 24.3.2008 21:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR No, zdaj sem ze prepozna, ampak meni se manj drobi, ce je ohlajena. ------------------- Hvala vseeno ! Sem jo tudi sama raje rezala ohlajeno. V glavnem, uspela totalno, pohvale od vseh ... Jeee! Sibil, v soboto zvecer smo mi vozili 2 uri iz Trsta, ker so pluzili le proti morju. Od Senozec do Vrhnike je bil na cesti sneg. Smo z zimskimi gumami vozili 39-60km/h. V LJ spet mede, je vse belo, jeeee
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 7:04:57
|
|
|
|
srki
|
Mi ga imamo ene 65 cm, ceste so kot bob steza, če bi treba včeraj iti v šiht, dvomo, da bi šla, ker ne bi nikamor prišla, snega ni več kam kidat....ah, brez veze vse skupaj. Sicer sem še mlada, vem pa, da to ni prva bela velika noč.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 7:06:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mi ga imamo ene 65 cm, ceste so kot bob steza, če bi treba včeraj iti v šiht, dvomo, da bi šla, ker ne bi nikamor prišla, snega ni več kam kidat....ah, brez veze vse skupaj. Sicer sem še mlada, vem pa, da to ni prva bela velika noč. A daj nehaj, srkoslava, toliko snega imate? Madona no, zdaj se bo pa topilo, bo samo sranje vse naokoli.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 7:17:03
|
|
|
|
srki
|
Ja, res, drevesa do tal, malo polomljenega...joj, prav zoprno no. Saj po mojem ga bo hitro pobralo, sploh ker je težek in se bo kar sesedel, pa še višje temperature....imaš pa prav ja, ko bo okrog bajte vse zasvinjano.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 8:50:56
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ja, res, drevesa do tal, malo polomljenega...joj, prav zoprno no. Saj po mojem ga bo hitro pobralo, sploh ker je težek in se bo kar sesedel, pa še višje temperature....imaš pa prav ja, ko bo okrog bajte vse zasvinjano. S kje pa si?
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 8:53:22
|
|
|
|
srki
|
Kočevska/Notranjska. Še sama ne vem, kam bolj spadamo
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 9:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Notranjskem zapadlo čez 70 cm snega.Kok časa se že kaj takega ni zgodilo?
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 9:14:16
|
|
|
|
mala maja
|
Neva ene tri-štiri leta. Mi imao vikend nad izvirom Krke pa se spomnim ko se je sinu takrat staremu 2 leti pa še malo videl samo coefek od kape. pa ni bi majhen. Ga je pa tudi sedaj cca 70-80 cm gor. Mi je ravno sedaj soseda poslala slikice, kaj smo zamudil ker nismo gor.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 9:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi vsake kvarte enkrat.,ampak pozimi kajne,ne pa spomladi. Jaz se spomnim zim mojega otroštva in to v Ljublajni.Pismo snega na pretek,segel je do polic pritličnih oken.Smo kar z oken v sneg skakali otroci,pa igluje delali.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 9:20:21
|
|
|
|
srki
|
To je zdaj vse obratno, namesto pozimi, pomladi. Tako dosti pa ga pri nas skoraj vsako leto zapade, ali pa vsako drugo. Mene je tudi spomnilo na otroštvo, ko smo se po cestah sankali, ko še ni bilo toliko prometa.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 9:54:06
|
|
|
|
nizozemka
|
Tudi pri nas (Utrecht, NL) snezi... Ga mamo ze kake 3 cm...
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 10:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo pravkar izvedela in ne doživela Sem namreč prespala zgodnje jutranje sneženje tu pri nas na obali.Ob 4h zjutraj močno snežilo,parvi moj,da so cape letele z neba.Zjutraj pa ni bilo duha ne sluha o snegu,ga je koj pobiralo.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 10:01:33
|
|
|
|
mala maja
|
Neva ne takle čas. Se spomnim da smo imeli par dni star avto, kupljen je bil pa 8.3. in nas je še prav skrbelo ali bomo prišli sploh gor, pa kolegica je bila z nami, k ni mogla verjet. Pri nas ne duha ne sluha o kašnem snegu tam pa cel meter snega, pa še je padal ko nor.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 10:02:45
|
|
|
|
Barbara111
|
Pri nas pa sonček sije nič snega ni.
|
|
|
|
RE: Sneži ko sto vragov! 25.3.2008 10:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Neva ne takle čas. Se spomnim da smo imeli par dni star avto, kupljen je bil pa 8.3. in nas je še prav skrbelo ali bomo prišli sploh gor, pa kolegica je bila z nami, k ni mogla verjet. Pri nas ne duha ne sluha o kašnem snegu tam pa cel meter snega, pa še je padal ko nor. Se dogodi ja,da takrat ko je najmanj treba.Moje hčere koruznik je tudi kupil pred tednom nov avto,pa ga je skoraj kap v soboto zvečer,ko sta se peljala čez Izolo in ju je dobila toča,ki je tolkla po karoseriji.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?