taja27 -> RE: varuška na poroki (22.3.2008 19:56:38)
|
Taja27. Sem slabokrvna že od rojstva in me vse zelo utrudi in uspava. In če se nočem sesut tako kot zadnjič na rojstnem dnevu pol si poskušam energijo povrnit z energijskimi napitki. Žal pa še imam probleme tudi z srcem. Ampak to se da potrpeti. Vzamem tableto proti bolečini pa je to to. Pri slabokrvnosti pa nimam kaj naredit, ko mi noge klecajo in se nemorem gor držat. Moj ji ni nič rekel, ker še mu niti nisem povedala da mi ni do tega. Bo pa se vsekakor postavil na mojo stran. se opravičujem in nočem bit nesramna, ampak tole tvoje vedenje je pa skrajno neodgovorno. ja, zelo neodgovorna si do sebe. slabokrvna, pa še srčni bolnik in ti rešuješ zadeve z red bullom. lubica draga, pa menda ja nimaš svoje bolezni zato, da lahko manipuliraš na račun nje? dej se spravi k zdravniku ali pa poizkusi s kakšno alternativno varianto, kar se tiče slabokrvnosti, ali pa prehrana ... in boš videla, ko boš imela pod kontrolo svoje težave z zdravjem ... bojo tudi tvoje socialne težave zbledele. poznam enga gospoda, ki ima težave s srcem in nizkim krvnim tlakom ... se mu zdi, da ga matra srce ... si našprica jezik, da umiri srce ... potem mu pa tlak pade, si pa vzame še tableto za dvigovanje pritiska ... in pol je ves ponosen, kako dobro skrbi za svoje zdravje ...
|
|
|
|