sem tko vesela :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> sem tko vesela :) (4.2.2005 14:33:05)

namreč... naša mala (sedaj vedno večja) ni marala vozička več kot za kakšno kratko turo, še to sem šla zmerej s strahom :(...
potem smo nabavili nahrbtnik -situacija mnogo boljša :bravo: ampak zdejle sem se prvič vrnila s sprehoda SAMA brez moža, ki bi mi lahko priskočil na pomoč... in mala se ni niti malo pritoževala tam zadaj - zgleda da ji paše ko je skoz pokonci :)

Grascakinja -> sem tko vesela :) (4.2.2005 14:41:29)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pupica -> sem tko vesela :) (4.2.2005 15:05:01)

sej bo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

kimi -> sem tko vesela :) (4.2.2005 15:25:59)

No da ste le našli rešitev

mami Lea -> sem tko vesela :) (4.2.2005 15:28:05)

Mi smo našega tudi nesli v nahrbtniku, pa je imel prav škrlatne noge od mraza, sem se ustrašila, da so mu zmrznile:(. Zuni smo bli 2 uri in je bilo očitno res prehudo.
Sem ga verjetno premalo zavila.:zmeden:

bini -> sem tko vesela :) (4.2.2005 15:50:49)

uf.. dve uri si pa mi v mrazu ne upamo.. midve sva ble pol urce, pa je imela pod rokavičkami mrzle roke :(.. drugač jo pa jest dam v zimskega pajaca..rokavice bo pa treba zamenjat :love:

frutka_ -> sem tko vesela :) (4.2.2005 16:21:42)

Super!!!Najbrž se je fajn zdi, ko vidi svet iz čisto druge perspektive.

Pri nas je vžgalo to, da sem športni voziček obrnila vstran od sebe, naprej, da je gledal naprej in ne nazaj, ko sem ga vozila.

Mojca20 -> sem tko vesela :) (4.2.2005 19:22:53)

Pozimi naj otroček nebi smel biti več kot 1 uro v nahrbtniku zaradi nogic. Mi gremo samo na kratke ture ampak komaj čakam pomlad, da se lahko odpravimo na kakšen hribček!

Stran: [1]