|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v shoping
21.3.2008 15:58:44   
čuči
moj malček pride na svet avgusta-komej cakam pa šele polovica jeuser posted image
kdaj je fino začet nakupovat da bo vse pravi čas doma pripravljeno,izbrano sicer že nekaj imam,kupljeno pa še nic...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v shoping
21.3.2008 16:07:20   
sayuri
JAz sem zagovornica postopnega kupovanja opreme za dojenčka. Kot prvo je glede financ lažje, ker navsezadnje niso stvari poceni (sploh, če moraš vse kupit). Kot drugo pa - sama sebe si ne predstavljam recimo vosmem ali dvetem mescu skakat po trgovinah z ogromnim trebuhom.

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2008 16:10:00   
lindy
Tud men se zdi, da je stvari bolje kupovat postopno, kot pa vse na koncu, ker res z velikim trebuhom je to verjetno še težjeuser posted image .
Jest mam rok julija pa imam doma že voziček, kmalu bova kupila previjalno in tako naprej...

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 16:25:35   
Tejchy
Js se pa štejem med septembrke in trenutno samo gledam kaj imajo kje, zbiram informacije kaj potrebujem, primerjam cene,..

Z nakupi pa bom začela malo bolj intenzivno nekje meseca maja.. lepo počasi do avgusta, ko želim imeti vse pripravljeno, da me slučajno naš user posted image  ne preseneti z zgodnjim prihodom. Polega tega pa tako kot je rekla Sayuri - ne predstavljam si sebe v v 8,9 mesecu hodit po celodnevnih nakupih.. Glih včeraj sem šla v 15 tednu user posted image  v shoping v AUT pa sem bila po parih urah ful utrujena, kaj šele bo..

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 16:53:47   
bskrle
V sedmem mesecu je fino,da imaš v glavnem stvari pripravljeno.
Sicer pa prej res ni treba.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 18:55:39   
Taula
Jaz kupujem postopoma. Če bi vse kupila v enem mesecu bi me kap, ker bi toliko zapravila.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 21:17:39   
Soncnica Sandra ***
Tudi jaz sem kupovala postopoma, ker drugače bi, tako kot je rekla Taula bankrotirala. Sem pa imela vsaj to srečo, da sem posteljico dobila od tete in smo jo samo prebarvali, previjalno mi je pa moj očka naredil user posted image user posted image user posted image .
Vse ostalo pa sva več ali manj nakupila. Sem pa v 33.tednu. No še par stvari morava kupiti, predvsem tetra plenice, ki sva kar nekako pozabila nanje user posted image

Upajmo, da me kaj ne prehiti

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2008 8:06:41   
Naty*
Midva sva po NS kupila kako malenkost, načeloma sva pa vsak mesec dala malo na stran do morfologije. Ko je blo pa še to uspešno za nami, sva začela pa postopoma kupovat in zdej smo v 33. tednu, pa nama manjka še samo kozmetikauser posted image . Men je tud boljš postopno kupovanje, ker je manj utrujajoče, sem pa veliko stvari nakupila tudi prek spleta (sonček in baby center). Eni zaradi vraževernosti zagovarjajo to, da se kupuje tik pred zdajci, ampak men to ni všeč. Zdele sem v osmem mesecu pa že težko hodim okrog po kakih velikih nakupih, druga stvar je pa da ne veš, kaj se lahko zgodi. Prijateljica je od šestega meseca naprej ležala v bolnici in ni mela nič pripravljeno. Najboljš res počasi....pa še luštn je user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2008 9:25:23   
*Mojca*
Jaz grem zdaj v 28 teden in sem tudi postopno kupovala. Za enkrat imam voziček, posteljico in cunjice, ki sem jih podedovala. Manjka mi še pevijalna, kozmetika, banjica. Rada bi nekje do 32,33 tedna imela nekako vse pripravljeno. Sicer pa ja....postopoma...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2008 12:10:01   
jaša2
midva sva začela z nakupovanjem kak mesec in pol predrokom. takrat sem šla v porodniško oz. še malo dopusta, in sma imela dosti časa, sma uživala, kr sma imela res cele dneve čas za to...jaz nisem bla utrujena in tečna po službi...je pa res, da nisva ne vem koliko rabla kupit, kr sma voziček za začetek dobla sposojen, posteljico sem imela od moje sestre, cotik sma tud kr dosti dobla od sosede...ne vem no, midva nisva htela kaj preveč hitet, kr pač...ne vem no, eni pravijo da ni fajn da imaš že ful časa prej vse pripravljeno, pol se pa slučajno kaj zgodi (BOG NE DAJ!!!) oz. gre narobe????

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu čuči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2008 14:19:59   
Naty*
jaša2 sej to načeloma vse drži, ampak če bi tko na zihr šli bi kupovali šele, ko je dojenček že doma s tabo. Ker so žal tudi primeri, ko mamica pride sama iz porodnišnice user posted image ... Razmišljat je treba pozitivno.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2008 18:46:50   
Inigo
predvsem upoštevaj svoj instinkt. in kupuj, ko ti je kaj všeč... in postopoma. upoštevaj tudi akcije. sploh za vozičke, lupinice in posteljico.

tako nekako kupujemo mi... in tko smo imeli voziček že prej božičem, dojenčka pa dobimo šele v začetku julija user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2008 19:02:17   
Anonimen
Naredi po obcutku, kupuj takrat, ko ti pase, ce nosecnost dobro prenasas.

Za zadnje nakupe je treba racunati le na to, da zna biti poleti zelo vroce in ti velike spremembe temperature, iz avta, ven, v mocno klimatizirane trgovine ne bodo pasale.

(odgovor članu čuči)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.