Problemi z ikonami, spletnimi stranmi .. - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Anonimen -> Problemi z ikonami, spletnimi stranmi .. - pomoč (21.3.2008 12:00:13)

Ali mi lahko kdo pomaga! Na ekranu na ikonah se je začelo pojavljati kot da bi bile im+kone osenčene. Zdaj ko odprem na google sploh se mi ne pokaže napis google, napisano je samo črke brez nobenih  črt, okvirjev . Ponavadi je na ringaraja forum razpredelnica zdaj je pa celotna stran bela in brez okvirjev. črt .

Kaj je to; ne zazna mi da imam kakšen virus gor .Ne razumem prav nič. Še nobenga ni doma da bi koga vprašala glede tega.
Bojim se da mi ne  sesuje računalnika.

HELP

m.g.k. -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:02:13)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] si že poskusila resetirati računalnik?

včasih tudi samo to pomaga

Anonimen -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:05:12)

Ne bom poskusila zdaj in bom videla kaj bo. Vse skupaj mi full teži, ker kaj takega mi ni še ratalo do zdej.

mala maja -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:12:22)

briši temporari internets files pa bo takoj boljše.

Anonimen -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:15:44)

Kje najdem to

Anonimen -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:16:18)

Isto kot prej ne pomaga resetirat računalnik

Volga -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (21.3.2008 12:19:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Isto kot prej ne pomaga resetirat računalnik

Ugasni, pa počakaj, da mož pride.

Anonimen -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (22.3.2008 9:53:09)

Mogoče ti je šla grafična tako kot meni. Ikone in vse je bilo kot povlečeno vodoravno. Potem pa je sredi filma mrknil ekran. Zvok se je slišal, slike pa ni bilo.

mala maja -> RE: ali mi lahko kdo pomaga (23.3.2008 13:38:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kje najdem to

greš na start, setings, control panel, internet options, in klikneš na ikonco delit files (v srednjem oknu na katerem piše temporary internet files)

sicer potlej kar nekaj časa melje, potlej ga pa resetiraš. Bo malo lažje dihal, ker si računalnik zapomni vse strani an katerih si bila.

Stran: [1]