joj, nespanje!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Viki-2 -> joj, nespanje!! (21.3.2008 10:18:24)

Tale naš 4m. škrat me bo izmozgal. Že od drugega meseca se bori s prdami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Napenja se podnevi, to je zdaj že bolje in ponoči. Podnevi gre, se lepo napne in prdne, ponoči pa kot, da tega ne zna. za vsak prdec me zbudi "halo mama, primi me, prdnil bom". In ker je zaspan to ne gre tako zlahka, zato se za en prdec včasih zbudi tudi po 5x v eni uri. medtem pa se že naredi nov,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ali kako to gre. Danes se je zagotovo zbudil 20x. Sem že čist adijo. enako je bilo pri tastarejši, samo njo si dvignil, malo pokrčil nogice, se je sprdala, pa je potem vsaj dve uri spala. Tale pa ne. nikakor jih ne spravi ven. Pa smo probali že sab s., pa je bilo še slabše, pa vetrovne kapljice, ni učinka, pa eno čudo homeopatsko iz amerike. vse pomaga le za 2 uri, potem je pa še slabše.
Sploh ne vem kdaj se naspi. Ker podnevi v postelji ne spi več kot pol ure v kosu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V vozičku je boljeHB. Itak, pa ga veliko nosimo, zaradi teh težav in se je zdaj navadil, da ga moram za vsak spanec nosit. kako ga naj navadim drugače? Če ga dam v posteljico in sem zraven, samo nemirno opleta z rokami in to stopnjuje do joka. potem pa ga vzamem, jasno. Če znate pomagat mi prosim pomagajte, tiste srečke, ki ste take težave zrihtale.




Anonimen -> RE: joj, nespanje!! (21.3.2008 10:34:49)

Pri moji prijateljici je bilo podobno. Pa je šele pozneje, ko je bila punčka stara kakšni dve leti, ugotovila oz. so ugotovili, da je alergična na mleko. Ko je premišljevala za nazaj, ji je bilo jasno, zakaj je že pri dojenčici bilo toliko enega prdenja, nespanja, zvijanja ...
Probaj izločit kravje mleko iz tvoje prehrane, če dojiš, če pa otroku daješ adaptirano mleko, pa poskusi s tistim, ki narejen na osnovi kravjega.




mojca83 -> RE: joj, nespanje!! (21.3.2008 10:35:29)

pri nas se dogaja isto,ampak na srečo ne ponoči,oz. zelo poredko. Stara je 6t in se nam dogaja to med oz. proti koncu dojenja. Krili z rokami in nogami in to traja nekaj minut potem pa mine kot bi odrezal.Včasih pride do joka včasih pa amo do napenjanja.
Zanimivo je da se to ne dogaja vedno. Sem opazila da po tem če pijem mleko, ali pa jem česen v solati. Pomagat ti pa žal ne znam ker se še sama ubadam s tem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Upam da boš zadevo rešila oz. da se bo uredilo.




biga -> RE: joj, nespanje!! (21.3.2008 10:38:36)

Razmišljam enako kot Splišni. Če tvojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] toliko zvija, da ne more spati, ga očitno nekaj muči. Najbrž je povezano s tvojo prehrano, če dojiš, oziroma z adaptiranim mlekom, če mu ga daješ. Tole, kar si opisala, je čisto lahko znak za alergijo na KM. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] jo tudi ima od 6. tedna. Začelo se je s hudimi krčki in jokom. Jaz bi na tvojem mestu prosila za napotnico za alergijske teste.




Viki-2 -> RE: joj, nespanje!! (21.3.2008 11:08:29)

Ja, sem tudi sama pomislila na to. |Že en teden sem brez KM in jajc. striktno. Prva dva dni se mi je res zdelo boljše. zdaj pa ne več




dm -> RE: joj, nespanje!! (21.3.2008 13:14:26)

Našo punčica je imela podobne simptome. Zelo sem pazila na prehrano, potem pa smo ugotovili, da ji težave povzročajo AD3 kapljice. Nekateri pediatri zato predpišejo le D3 kapljice. Dokler je imela krčke, sva jo z možem ujčala, da je zaspala.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.3.2008 13:57:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]