Masaža Wai Tai v Portorožu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sara3 -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 12:48:31)

Pozdravljene,

Rabim en nasvet. Za rojstni dan :darilo: sem dobila bon za masažo aroma terapija v Wai Tai v Portorožu. :nosecka: nisem, mam pa probleme s hrbtenico. Kaj menite grem ali ne???

Hvala za odgovore :rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 12:56:50)

U, a ni par postavo nižje ravno ena o tem pisala, da je bila tam in da je bilo supeeeeer! Malo prebrskaj.

ajat -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 12:58:46)

Ravno vceraj sem bla na tej masaži. To je super. Jaz sem bla sicer na masaži wai thai 80minutni

Ti prepišem iz njihove knjigice kaj se na aroma terapiji počne! Povej mi samo, če greš na aromaterapija telesa ali hrbta!!

Po moje ni panike.

Sara3 -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 13:02:45)

Super, nisem vedela da je že bilo kaj o tem napisano. Hvala. Na kakšno masažo grem nimam pojma. Ker sem dobila samo bon za 40 min.

Ajat mi lahko malček poveš kako to zgleda?. Pa še to Bon mi traja do konca februarja - kmalu ne.

Hvala

ajat -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 13:07:59)

po moje po knjigici sodeč je to aromaterapija hrbta
Prepišem iz njihove knjigice kaj o tem piše

Pritiski na akupresurne točke, razporejne ob hrbtenici in eterična olja lahšajo vrsto težav, kot so stres, mišična napetost, akutne in kronične bolečine v hrbtu

To je to če te pa zanima kako je potekala moja masaža ti lahko magari na privat sporočim.

S kje pa si?
koliko si pa stara?

Sem firbčna :)

Sara3 -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 13:14:17)

Ajat, sem ti že poslala na privat. Upam, da prav ker sem še nova pa se še lovim :kuza:.

Lp

pikapoka27 -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 14:32:35)

Privošči si ta užitek in ne razmišljaj, da bona ne uporabiš. Zadeva je super - pravi balzam ne samo za telo, ampak tudi za dušo. Kar brez pomislekov in sporoči kako je bilo.
pozdravček,
pikapoka

KATY&TIMMY -> Masaža Wai Tai v Portorožu (4.2.2005 16:27:43)

ciao!jaz delam v teh hotelih,in ti priporočam da greš:bravo:ti bo prej pomagalo kot ne,samo poveš kaj te boli;):(

lp,katja:morje::morje:

Stran: [1]