RE: ne vem več (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> RE: ne vem več (23.3.2008 8:28:14)

Ja, Minka, ampak me nobeden ne more prisilit, da bi povedala kdo sta, poleg tega pa nisem rekla, da mi rihtata kakšne cifre, bi mi jih pa lahko, če bi hotela. Samo tega ne delam, niti onadva, a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

S tem primerom sem samo hotela povedati, da je do cifr zelo lahko priti, če veš kje iskati.

Pa če imaš kolege na policiji, ti lahko (ali pa tudi ne, odvisno od posameznika) zrihtajo podatke iz njihovih evidenc, pa z zdravstvom je tudi tako (nažalost) inše marsikje.

tehnofil -> RE: ne vem več (24.3.2008 10:48:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
J, da mi rihtata kakšne cifre, bi mi jih pa lahko, če bi hotela.

Kaj ti bo številka? Kaj ti bo podatek, kdo je? Da ga boš s kolom po glavi? Da vzameš pravico v svoje roke in si potem na naslovnici Slovenmskih novic?

Te stvari so za uraden postopek. Gre za nadlegovanje. Po uradni poti sproži postopek in preko odvetnika vloži tožbo ali prepoved "približevanja". Te stvari so precej enostavne, če se jih NE lotiš na svojo roko.

Anonimen -> RE: ne vem več (24.3.2008 13:33:31)

Tehnofil, nisi dobro prebral [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Bom po kmečko napisala: s tem primerom sem hotela avtorici posta, ki se je spraševala, od kje tisti neznanki cifra, pojasniti, da je do cifer ali kakršnega koli osebnega podatka zelo lahko priti, če to hočeš. Žal tudi mimo zakonsko določenih poti.

Tako da - se strinjam - obstajajo uradne poti, zato so tam, da ne vlada kaos in sistem oko za oko.

tehnofil -> RE: ne vem več (25.3.2008 14:40:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Tehnfil, nisi dobro prebral  .

Ankica, sploh nisem tebe spraševal (čeprav tako izgleda). Mi je jasno, kaj si mislila. Gre za to, da se naj vsak vpraša kaj bi sploh s takšnim podatkom počel drugega, kot sebe spravil v resne težave.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]