janja -> RE: voziček peg perego pramette (20.3.2008 22:43:10)
|
Mi ga tudi imamo pa smo zadovoljni. Sicer pa pri vsakem vozičku se najdejo minusi in plusi. Gledat moraš zakaj voziček rabiš, pa se potem odločiš za takega. Meni je PP v redu, ker ga lahko dam z eno roko v avto, dvigala so pri nas minimalna in gre še ta voziček komaj notri, stanujemo v mestu (asfalt), na PST je pa itak tko zbit pesek, da tudi PP komot voziš. Otroka imaš prve mesece obrnjenega k sebi in ne rabiš tiste "škatle". No, minus bi bil, ker se z eno roko težje vozi (se da, ampak mi imamo še zadaj buggy board, pa je težje). Sicer pa jaz nikoli zunaj ne nosim otroka in vozim voziček. Al je otrok v vozičku, al grem pa ven brez vozička. Tudi meni se zdi nekoliko ozek. Pri prvem smo imeli Chiccotovega štirikolesnik z vrtljivimi prvimi kolesi, pa vidim, da mi je bil boljši. Ko si ga zložil, se je lepo skup zataknil. Mislim, da je bil širši. Pa še strehica se je zadnji del dal odpeti in sneti. Dežna prevleka pa je bila lepo spravljena v robu strehice. Bi se še enkrat odločila za istega, vendar me je motilo, ker se ne da obrniti otroka proti sebi. Zato je prevladal PP Pramette.
|
|
|
|