|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SEKS
4.2.2005 16:38:33   
beba76
Dari, se ti pridružujem - midva namreč tudi vsaj 4-5 krat tedensko, vendar s to razliko, da paše obema...:ups:

Ja, kaj naj?! Postili se bomo po porodu, zdaj pa akcija!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   SEKS
4.2.2005 16:51:47   
Sisy
ufff občudujem vas punce! Jaz sploh še noseča nisem pa je pri nama absoluten maksimum 4 krat na teden in to še takrat ko res zarad :duda: delava na tem.... !!!

zdej pa ne vem...a bi se mogla mal zamislt al kako....:ups:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   SEKS
4.2.2005 18:39:49   
Kety
Tinka74, naj te potolazim, da nisi edina ki nima zelje po sexu. Midva nisva tudi ze kaka dva meseca in po pravici povedano mi res ne pase. Raje se crkljam in moj mozek je glede tega strpen. Upam, da bo sedaj bolje, ko so slabosti popustile. Samo se vedno je pa tako,...zjutraj sluzba, popoldne faks, zvecer se kaj v domaci firmi, pa mal po hisi in sem zgonjena kot konj. Samo se dol padem, dobesedno. Sem zrela za spat ze ob 21ih, pa se komaj potrudim bit pokonc do 22ih.

Sej bo bolje, moram pa priznat, da tud prej nisva bila ne vem kolk aktivna. Odvisno od razpolozenja!

LP K, 11t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   SEKS
4.2.2005 18:54:42   
spacey
Joj punce, ko vas jst berem mam kr slabo vest. :zmeden: :ups: :( Midva sva do zdej :zmeden2: kaj pa vem...lahko na obe roki preštejem, pa ne vem če bi se vsi prsti našteli. :( Mi je kr nerodno. :ups: :zmeden: Tako je pri nas:
1.trimesečje: nič, ker mi ni pasalo sploh :(
2.trimesečje: malo, ker mi je nekako pasalo
in zdej zadnje trimesečje mi pa spet ne paše. :((
Sej mi je kar hudo za mojga :love: k je prikrajšan za :sloncek: tako, da upam da bo po porodu boljše. Upam, da bo nekako tako kot pri Pilar, k so ji hormončki čist ponoreli. :)- :sloncek: :bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   SEKS
4.2.2005 21:07:50   
Bejba
Punce, sexajte zdaj, ko ste še noseče, saj vam bo po porodu mali škratek pobral vso energijo :)- in zvečer tudi pomislile ne boste na kakšno "telovadbo" :sloncek:.
Je pa takrat, ko je, toliko bolj kvalitetno :love:.

LP; Bejba

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   SEKS
4.2.2005 22:33:01   
petraCBU
Joooj, jaz bi pa ful (čist me razganja), pa moj bi tudi... pa ne smeva, ker imam rizično nosečnost : (((

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   SEKS
5.2.2005 7:59:15   
inara
Moje mnenje je, da je to prav posebno obdobje, ko mora ženska še toliko bolj prisluhniti lastnemu telesu in narediti to kar čuti.Če ti je do seksa seksaj, če ne pa tega ne rabiš počet le zato, da ustrežeš partnerju.Jaz sem v začetku šestega meseca z dosti manjšo željo po seksu kot prej.Vendar moram povedat tudi to, da me tudi moj partner gleda drugače in ima tudi sam drugačen odnos do seksa.In neglede na na kvantiteto sva vesela stisnjena na kavču in v veselem pričakovanju :duda:.Mogoče sama sedaj čutim večjo potrebo po nežnostih in carkljanju...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   SEKS
6.2.2005 8:23:06   
N30
Živjo pravljica!
Prebiram malo odgovore, me pa zanima ko sem prebrala, da si imela hematom na začetku. Tudi meni je pri prvem UZ rekel, da imam hematom, na drugem pregledu pa mi sploh niso naredili UZ in ne vem kaj je s hematomom. Zadnjič sem po seksu krvavela in sem ful panična zaradi tega. Ginekologinja je rekla, da je to najbrž zaradi tega. Kaj so tebi rekli glede hematoma? Jaz zdaj živim ful v strahu, glede seksa pa bo najbrž suša do konca. Bom že "pretrpela", samo, da bo vse OK.
Lp vsem

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   SEKS
6.2.2005 10:26:05   
PBJ
Midva seksava nekje 1x tedensko, ker jaz nimam prevelike želje po tem. Pa še trebuh mi po orgazmu otrdi, kot kamen in me kar strah postane, da bi bilo kaj narobe Ali vam tudi? Sem v 18. tednu in se mi zdi malo hitro za otrdevanje...ali pa je normalno???? Prvič sem noseča pa ne vem:zmeden:

LP

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   SEKS
6.2.2005 18:53:03   
sabini
oj kolioko sem jaz brala na forumu je to čist normalno da imaš čist trd trebuh tko da zaradi tega se ne sekirat. :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?