anckabancka
|
Zanima me, če imate kake težave s sosedi zaradi hrupa, ki ga povzročajo vaši otroci? Živimo v večstanovanjski hiši. So 3 nadstropja in v vsakem 2 stanovanji Čez par mesecev se bomo preselili nadstropje niže. Že sedaj pa imajo sosedje, ki bodo živeli pod nami blazne težave, ker jih naša družina tako moti. Mimogrede, nihče iz hiše se ni še pritožil, da smo preglasni, samo oni. V bistvu sta med nami in njimi 2 stropa, pa slišijo kako premikamo stole... Imajo pa dva šolarja in je cela panika, ker se kao ne moreta učit zaradi nas. V nedeljo sta prišla njihova otroka k nam in rekla, da se naše ropotanje s stoli sliši do kleti, kjer se onadva učita Torej se je ropotanje slišalo čez 3 strope Meni ni nič jasno. A sta naša dva mulca res tako nenormalno glasna, da se jih tako daleč sliši. Počasi imam teh sosedov že poln kufer. Razmišljam pa, da jih verjetno malo skrbi, ker se bomo preselili nad njih in nas že sedaj poskušajo utišati. So pa zelo malo doma. Čez teden jih praktično ni do poznih večernih ur, takrat ko pa so, se pa pritožujejo. Pa že lani je bila cela panika, ko smo zunaj na vrtu s soglasjem cele hiše postavili gugalnice. Smo jih sredi poletja hitro mogli prestaviti na največje sonce, ker je njihov sin rekel, da ne bo gledal skozi okno od kleti gugalnic. Jaz kar sive lase dobivam. Kaj bo šele septembra, ko dobimo spet dojenčka. Me že sedaj skrbi, da bodo kar socialno poklicali, ali pa policijo, ker bodo otroci preglasni Pa meni se zdi, da smo čisto normalna družina, ne deremo se brez veze in otroka znamo lepo umiriti. Seveda ju pa izklopit ne morem. Se trudimo, da smo na minimumu, tele sosede bom pa poskusila izklopit, ker drugače ne bomo mogli normalno živet. Za vsak prdec se bom bala, da je preglasen. Skozi eno uho noter, skozi drugo pa ven. Ja, bo še pestro pri nas...