Lara28 -> RE: Bioresonanca (22.3.2008 21:13:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumenasoncnica Tatam in Lara28, mi lahko prosim napišeta kaj več - kako izgleda testiranje in potem zdravljenje, so stranski učinki, pa seveda tudi cena me zanima. Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Testiranje in zdravljenje izgledata podobno. Otrok Sedi pri tebi, pritrdijo mu eno tako blazinico na hrbet z elektrodami in potem z aparatom merijo "frekvence" na določene alergene. Otrok se lahko vmes igra, pije, je... samo sedet mora. Najprej se testirajo in zdravijo bazni alergeni: pšenica, jajca, mleka, sladkor..?? mislim da je še eden. Lahko pa prineseš tudi vzorce rane, ki jo sumiš in ti to stestira. Nato sledijo terapije, ki zgledajo enako: otrok sedi in ima blazinico pritrjeno. Nič posebenga. Traja različno dolgo od 30-45 min. Stranskih učinkov ni (vsaj pri nas ne), se jepa potrebno držati diete, ki ti jo predpišejo, odvisno od tega, na kaj je alergija. Še cena: testiranje in prvi obisk 50 eur, nato 25 eur terapija (1x tedensko). Upam, da sem ti pomagala! Aja še to : tudi pri dojenčkih ni težav.
|
|
|
|