maja&m -> RE: kakec (23.3.2008 21:29:40)
|
Romama-ja lahko je zaradi hrane (krčki),lahko gre pa za kakšno črevesno okužbo. Mi smo meli vse na kupu. Ji je iz noska teklo (prehlad),potem je kašljala tako,da je ful bruhala,potem je mela še drisko. Tudi sluz vmes.In ker je preveč na teži izgubljala,sva pristali v bolnici. Naredili so ji test na znoj (jontoforeza - nekaj takega).S tem ugotavljajo ali gre za bolezen cistična fibroza. Tu je ta sluz pomembna,pa še drugi dejavniki (nekaj s pljuči in ne vem kaj še vse). Nočem zdej nobene strašiti,samo to ni tako nedolžno. Če toliko časa tako kakajo nikakor ni dobro. Meni je tudi patronažna zmeraj govorila,da to ni nič narobe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Zdaj vem,da bom ob prvi ponovitvi odbrzela k pediatru. Bolje da grem zastonj,kot pa da bo prepozno. P.s: ne zdej moje besede vzeti za svete.Zdr.mi je toliko info. podala,da se mi je že malo pobrkalo. Jooj,upam,da nisem zdej katere preveč prestrašila. Tako se je in se še (bo) dogajalo pri nas.Ni nujno,da je pri vseh enako.Taka je naša izkušnja. Test bomo morali ponoviti,ker se ni dovolj znojila.Upamo pa na najboljše.
|
|
|
|