PIKICA1 -> RE: MAMI, kaj bomo danes jedli??? (12.9.2008 11:47:25)
|
tukaj BABYROK, iz drugega rač. zato piše PIKICA1 Zdaj malo brskam po jedilnikih in šele zdaj vidim, da ste že nekaj časa nazaj razglabljale zakaj dajem krompir in žito skupaj. Evo, razlaga: Tisti citirani riž pri kosilu.....takrat ga je jedel prvič in ker je imel blazne težave s prebavo, sem mu ga eno žličko ponudila pri kosilu, da ga je do zvečer nehalo napenjat in je lahko spal. Rok je spil čisto premalo mleka na dan, ker je do 11. meseca še kar polival in je blo treba delat vse obroke tako goste, da je žlica pokonc stala. In, da sem malo mleka lahko umešala še pri kosilu, sem mu dala zraven tudi malček krompirja. Žita pa se mi zdijo itak full zdrava (železo, minerali...) in on jih ima zelo rad - pri 9. mesecih je imel hemoglobina 150... Zdaj smo vsi srečni, ker težav s prebavo in polivanjem nivma več. Spije normalno 240 ml mleka in ne polije nič. Da se ne spomnim kako je bilo včasih, ko smo ga po vsakem obroku držali pokonci še 30 min, pa še potem je šlo pol obroka ven...hja tako pač je, pa gre vse naprej, a ne:-)
|
|
|
|