linči 312 -> RE: beljakovine v urinu (16.9.2008 15:54:26)
|
ojla, odpiram sicer malce zastarelo temo,ampak... danes sem bila pri splošnem zdravniku, ki je ugotovil, da imam neke vrste virozo (pa sem bila v bistvu sam zaspana mal sem smrkala, grlo rahlo boli in na trenutke me oblije vročina) in mi predpisal antibiotike, ki naj bi jih v nosečnosti smeli jesti (eni baje niso dovoljeni) no in ker je imel čas sva se o vsem lepo pogovorila in omenila sem tudi vonj, ki spremlja moj urin praktično že od vsega začetka nosečnosti. opozoril me je na beljakovine, ki bi se lahko izločale skozi urin. povedal je, da naj bi se videlo to kot pene oz. penice. no in sem pač zatrdila da to pa ne da je samo vonj. pa sva se odločila da počakava kako bo s tem po koncu jemanja antibiotikov. ampak, ko sem prišla domov in šla na wc sem seveda bila malce bolj pozorna na te pene in ugotovila, da se pojavljajo pri meni. zdej pa kr ne vem kaj narest. kako sploh pride do tega, da se izločajo beljakovine? kolk zlo je to škodljivo, sploh za mojega malčka? no če katera kaj ve o tem, bom hvaležna za odgovor!
|
|
|
|