Dobro jutro!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:04:35)

Ja zato pa pravijo dobrota sirota.
Ti se kar fajn delavno delaj pa bo,...:rozica:

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:06:55)

Točno to -vsi takoj zagrabijo ponudbo - če se pa jaz kopljem v delu, pa nihče nič ne vidi!! Se mi zdi neumno, zato se ne ponujam!

anadejka -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:15:54)

Hojla pupike:rozica::rozica::rozica:jest sem pa zdej celo mal delala:)-
Juhuuuuu še mal pa gremo domov.
4 dni babike:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
toook se mi fajn zdi:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:17:58)

Jaz pa tud v pon. delam :((:((, no ampak je pa fajn k bom lahko na RR ker doma pa nebi mogla bit!!!:bravo::bravo::bravo:

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:18:38)

Ampak boš pa sama!! ;)

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:20:13)

:((:((:((:(( ja kako, a niste ve tud doma na RR????

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:20:18)

40 min se.

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:21:05)

Smo, larisa. Samo ne cel cas... Ce jaz ne bom sla na smucanje, se ziher kaj javim.
;)

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:21:08)

smo se samo hecali!!!! ;)

mene ne bo - ker grem v šoping v avstrijo

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:21:19)

39 min

Urša76 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:22:17)

ahoj, bejbe!

fant ste se razpričale... komi sledim (zdaj k je šef prišel :)-:)-:)-)
jaz pa do pola četiri rabotim...

lp

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:23:14)

Sej je prav punčare da boste bolj odsotne na RR ker boste doma, saj pol boste pa več :sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo: pa bo drug mesec več :nosecka:. Pa bomo vsi veseli, lalala:rozica::rozica:

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:25:36)

Jaz ne bom nic :sloncek::sloncek::sloncek:, ker moj ne bo doma.
Pa se O je mimo.
Bom pa kaj drugega delala.
Kaj pa ce bi vsaj tisti en recept za pasteto napisala, udb, ki ga znas?
:)

anadejka -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:26:05)

hi hi :)-:)-:)-:)- larisa,ful si dobr zapela:bravo:

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:26:52)

ok - bom prekopirala iz MON-ta:

pimenta, ingver, janez, muskatov orescek, cesen, poper, pekoca paprika, lovor, timijan, petersilj, majaron, rozmarin...

25 dag piscancjih jetrc, 120 g surovega masla, cebula ( ne ve tocno koliko), priblizno kot za prazena jetrca, disavnice,sol, pekoca paprika( v prahu ali chili v tekocini), marsala( podobno nasemu proseku - jaz dam ponavadi konjak)

Cela piscancja jetrca splaknemo pod tekoco vodo, ocistimo jih vseh zilic in krvi ( kozice ni potrebno). Kvaliteta jetrc naj bo taprava ( ne pomeckane, sluzaste; najboljse so od domacega piscanca.

Na olju ( najboljse olivno) poprazimo nasekljano cebulo, na njej poprazimo
cela jetrca, da so na zunaj lepe barve ( ne prezgana in presusena), dolijemo malo alkoholne pijace in pocasi zdusimo( v sredini se lepo roznata), solimo.

Ohladimo,malo narezemo, damo v mikser; dodamo se zacimbe in zelisca, maslo in zamasek zgoraj omenjene pijace. Dobro zmiksamo. To je vse.
Lahko je pikantnejse ali bolj blago - po okusu. S sestro uporabljava neko mesanico izraelskih zelisc - sredozemska ( zato v bistvu potem ne dodajava posameznih zelisc ).

Sama dodam cebuli se malo na tanko narezane kraske pancete( skoraj vsi recepti jo imajo), toliko da postekleni.

Zlozis v manjse posodice ( serviras obrnjeno), ali raztegnes na cm 1ali 2 debelo plosco in z modelckom za piskote izrezujes razne oblike.
Hranis v hladilniku, serviras lahko takoj - malo ohlajeno. Jes s toplimi kruhki.

Ko zmiksas, poskusis, ce je dovolj slano, pikantno, ce bi se kaksno zelisce dodala, ali je lepo mazavo ( ce ni, dodas se malo masla)....skratka, po lastnem okusu.

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:26:57)

Andrejka, kaj bos delala test cez 8 dni ali bos cakala par dni zamude?

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:29:06)

:((:((:((:((:((:((:((
Zdaj pa mi je ze zal, da sem na dieti...
Zapisala pa sem ga ze!!!!
Ta bo se prisel na mojo mizo. :bravo::bravo::bravo::bravo:

anadejka -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:29:22)

:ups:Biba jest rajš mal počakam,k se zadne čase dostkrat dogaja da mi kšne 2 dni zamuja.Pa ti?
Mislm da bove kr istočasno trepetale:)

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:29:43)

Ja biba pa menda ne :sloncek: sam ko je O????
Mal heca, da ne boš slučajno za slabo vzela!!!:rozica::rozica::rozica:

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:29:46)

bom poročala kakšen bo rezultat!!

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:33:36)

Jaz bi tudi rada cakala, samo ne vem, ce bom karakter. Saj ves, kako je, ce imas test doma.:(
Ne, Larisa, nena samo okoli O :sloncek::sloncek::sloncek:, samo moj bo v sluzbi, tak, da tja pa ne grem. :)-:)-:)-

Udb -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:36:58)

:)- biba, zakaj ga pa ne bi šla malo presenetiti??? :)-:)-:)-:)-:hudicek:

larisa -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:37:36)

sej vem sej vem biba, mal sem se pohecala;););)
čist štekam kako je če maš test doma je ni volje da te ne premami. Moj se heca da sem sposobna tud dva testa v enem dnevu narest..;)

anadejka -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:39:25)

Ja Biba veš,ko sem dobila prvič Klomifenčke sem bila prepričana,da so to čudežne tabletke.Prvi ciklus mi je zamujala 3 dni imela sem vse znake čist prepričana da sem:nosecka:.Celo noč nisem spala,ker sem vedla da bom zjutraj test naredila.Potem pa takoooo hudo razočaranje.Ti ne morem povedat kok mi je blo hudo.Pa kok sm se butast počutla.
Takrat sem se odločila da ne delam testa dokler mi vsaj 5 dni al pa še več ne zamuja.

Pa nisem karakter,sploh ne.Mogoče sem sam reva in se bojim in ne prenesem poraza:zmeden:.

biba77 -> Dobro jutro!! (4.2.2005 13:40:04)

Da bi ga presenetila?
Ce pa je skupaj s sefom v pisarni... :ups::ups:
Bom ga jaz kar doma raje "presenecala". :)-:)
Testov bi lahko naredla 48 - na vsake pol ure enega. Polovica jih sigurno ne bi iz kakrsnegakoli razloga pravilno pokazala... :(
Pasteta :((:((:((:((:((:((:((

Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>