Kako dolgo ostane urin uporaben? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

balaena -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 7:02:58)

malika, lelaval, rozi81 in nina_nana!

dobro jutro in poročanje:

včeraj seveda nisem zdržala :) in sem sredi dneva naredila tisti romed test, ki sem ga zjutraj kupila (potem, ko je CB pokazal cudno medel plus).

ampak ni bila samo moja neučakanost kriva. ko sem šla na wc sem namreč opazila nek izcedek, svetlo rjav, za katerega pa sem bila ziher, da pomeni začetek menstruacije. ker se nekej casa ni ulilo nič sveže krvi, sem naredila test...

in ni pokazal NIČ, oziroma je, da nisem noseča. in jaz reva uboga vsa slabe volje. seveda se mi je zdelo možno, da je blo premalo hormona v urinu, ker ni bil jutranji. ampak vseeno.

potem sem hodila vsakih nekej minut gledat, kakšno je stanje... in ni bilo nobenih sprememb. nič novega rjavega in nič rdečega. prava drama!

ampak jaz smotka sem včeraj kupila samo en romed test, tako da nimam nobenega za danes zjutraj. zato sem malo urina shranila v jogurtov lonček. samo ne vem, koliko časa je to uporabno? tam v laboratorijih tudi nekaj časa stoji, samo koliko?

itak pa mislim, da ne bom šla v to mojo lekarno po test, ker bom čist čudna izpadla, glede na to, da sem ga že včeraj. mogoče, če bom šla do mesta. ampak morajo prej ceste očistit za moj bicikel, ker po snegu ne gre najboljše. :(

se mi zdi, da so tile prvi dnevi (upam, da ne tedni) tako živčni. niso? ne veš a se je prijelo al se ni. vgnezdilo :) sem bila ziher, da jaz gotovo ne bom imela te krvavitve. pa tako pozna se mi zdi? v knjigi anatomija pise, da je vgnezditev en teden po oploditvi. pri meni je bilo pa vceraj po mojem računanju 12. dan.

no ja, povejte, kaj mislite? bo danes razočaranje, al ne.

lp

lelaval -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 8:21:49)

Jaz osebno mislim, da je najbolje uporabit sveži urin.
Sicer pa - jaz sem noseča, čeprav se je znak za nosečnost komajda videl.

rozi81 -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 8:50:35)

Ojla balaena!
jaz mislim da moraš jit še po en test. Pa mogoče je res najboljše da kar zjutraj to narediš. Glede na to da se ti je pojavil rjavi izcedek bi to lahko bilo to, če nimaš menstruacij. večina punc im rjav izcedek kar berem tuki na RR tako da punca kar hitro po CB pa briga te kaj si misli una v lekarni, srečna naj bo da kaj proda:)-. Drgač pa kar dva kup drugič ker greš vedno dvakrta delat vsaj jaz sem taka, če je negativen al pa če je pozitiven.

Držim pesti :miska::miska::miska::miska:!

Lp S:nosecka: in :duda:19t

Grascakinja -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 10:53:31)

Jaz sem prišla 2x v enem dnevu po test, pa me ni nihče čudno gledal! Pri tolikih, ki dnevno obiščejo lekarno, si te niti ne zapomnijo. Pa tudi če bi si te, kaj te pa briga... :)-
Ti pojdi lepo po še en test (ali pa kupi 2 za vsak slučaj), pa obvezno s svežim urinom!
Držimo pesti!!!:bravo:

balaena -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 12:48:04)

evo me, nazaj iz mesta.

kupila 2 baby check mini (glede na to, da je CB kazal medlo, romed nic), kar pomeni da imam 4 teste, ker so po dva pakirani.

no, imam tri, ker sem enega ze v ta "jutranji" urin pomočila. še preden sem računalnik vžgala in videla, da mi to odsvetujete. in zdaj spet ne vem kaj naj si mislim... a je zarad postanega urina tako, ali imam tako malo hormona, ali sploh nisem noseča, pa samo tako živčna, da ni menstruacije. kaže namreč spet eno rahlo (res rahlo) črtico tam, kjer naj bi pomenilo a si al nisi.

zdaj pa ne vem. a naj zagonim še en test zdajle takoj, al naj do zjutraj počakam. (al oboje spet? :)-:)-:)- )

ker sem že pripravla eno čestitko za mojga lubčka, tko po korakih, mora najprej eno križanko rešit, pa pride geslo oči in potem naprej. no, jutri greva pa že zgodaj smučat (česar v bistvu sploh naj ne bi smela, če sem noseča, ne?) in se vrneva v ponedeljek zvečer.

po eni strani se mi zdi, da bi lahko šlo zares, po drugi pa ves čas opazujem, če kaj v trebuhu čutim in a bo kaj ven priteklo, tko da se mi zdi, kot da se nekaj pripravlja. ker tako zgodaj se ne bi smelo ničesar čutit, ne?

kaj bi dala, da bi se za ene par tednov naprej v času lahko premaknila, pa bi blo, kar bi blo.

rozi81 -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 13:06:45)

Joj jutr mal prej ustan pred njem in test nared. lahko pa tut zdele na svež urin še enga če jih imaš še tri. In ko boš zjutri naredila boš vidla kako pa kaj. Ker če si noseča ti odsvetujem smučanje, ker če padeš ne vem kaj bo. Tako da če ti zjutraj pokaže:modri: mu daj križanko in pojdi z njim zgolj zaradi družbe saj zrak ti bo dobro del. Smučat pa rajš ne. sej ni mus da boš ti padla lahko te kdo drug zbije.

Kar se pa občutkov tiče pa zdele še ne boš nič čutla pol mal kasneje pride tako občutek kot pred prihodom tete pol pa skos po malem ščipa včasih pa tut fajn tko da ne morš ne ležat ne hodt ne nč (ampak ne vse mene je pač uščipnl tko, kaj čš).

Pol pa k narediš hitr na RR in poročaj!!!

Še vedno držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LP S:nosecka: in :duda:19t

balaena -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 13:15:13)

se mi zdi, da mogoce glih zarad tega smucanja ta vikend pa smucanja v zacetku marca (ker imamo ze placan apartma) mogoce nezavedno mislim, da vseeno nisem nosecka, ceprav bi se pa po drugi strani fuuuul rada veselila, ce res sem.

no, naredila sem se tes s svezim urinom in vse tri slikala CB, svezi in postani jutranji (oba baby check) si sledijo po vrsti in si lahko medlost crtic pogledate v albumu pa poveste, ce je vam dosti bolj mocno kazalo.

hvala!

rozi81 -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 13:23:11)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jst mislm da si med nami! Imam pa še en predlog.
Glede na to da drugi test ne poznam imam predlog glede CB.

Na navodilih imaš telefonsko od Krke za vprašanja glede CB-ja. Jst sm tut ke klicala in jim natančno opiš da se mal slabš vid ampak se vid pa naj povejo kaj to pomen. Kdaj bi mogla dobit teto?

Pr men je bla navpična ful močna vodoravna pa tako k pr teb sam da ti neki povem če ne bi bla noseča se ti navpična ne bi smela pokazat.

Javi se če boš klicala sm ful firbčna joj me že roke bolijo tok pesti držim!!!!

LP S:nosecka: in :duda:19t

Pi@ -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:07:40)

Pogledla slikice in čestitam!!!! :bravo: :bravo: :bravo:
Jaz sem mela iste črtice. :)-

Grascakinja -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:09:37)

Lubica zlata, jest po strokovnem ogledu tvojga albuma nestrokovno ampak vseen dokaj prepričano mislim, da si nosečka srečka!!!!!!!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Grascakinja -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:11:37)

Viš, kako fino, da mamo albume tuki gor, a??? Madona, so dostkrat koristni - za recepte za žgance, preverjanje testov, sneg za RibicoPR... ne sam da se važmo!
Mišn akomplišt, R&R team, dosegli smo višji smisel!

balaena -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:17:17)

:)-:)-:)-:)-:)-
to je za pupo25, si res smesna!
ceprav je res, da so albumi zelo koristni. kar je enemu medlo, drugemu mogoce ni. pa zgance sem si tudi zadnjic ogledala in je super.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
to je pa za ostale, ki drzite pesti in me spodbujate.
hvala, hvala, hvala! ste prave rozce!

kathy -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:22:57)

:bravo:balaena
Sem si tudi jaz ogledala tvoj album in ti čestitam.
Jaz sem imela na CB enako vidno, ko sem delala test na prvi dan izostanka M, drugi test, čez tri dni je bil pa že močnješi.
Tako da čestitamo srečka :nosecka:
:bravo::bravo::bravo:

Grascakinja -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 14:47:11)

Balaena, havala hvala :ups:!Sej ne da imam kaj proti albumom brez "višjega namena" - nasprotno, men je tko fajn kake lepe nosečke in kopanja in snežake, pupke in pupkice gledat, ampak res dobro se mi pa zdi, ko preko albumov zveš kaj res koristnega ali pa komu lahko pomagaš, a ne?
Še enkrat čestiiiiiitke!!!!:bravo::bravo::bravo:

spacey -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 21:09:06)

:bravo::bravo::bravo:ČESTITKE!:bravo::bravo::bravo: Jaz sem kar v 9nebesih 9nebesa zate.
Nobenega dvoma ni! Tudi ti si srečka nosečka in tako mora ostat. 9nebesa

Lp;
P 9nebesa 33t (smo še 45 dni!)

barby* -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (6.2.2005 10:15:59)

Ojla:zajcek:

tud mene je firbec nesel pogledat "črtice"..in ni dvoma...ČESTITKE in dobrodošla v 9nebesa

Stran: [1]