balaena -> Kako dolgo ostane urin uporaben? (4.2.2005 7:02:58)
|
malika, lelaval, rozi81 in nina_nana! dobro jutro in poročanje: včeraj seveda nisem zdržala :) in sem sredi dneva naredila tisti romed test, ki sem ga zjutraj kupila (potem, ko je CB pokazal cudno medel plus). ampak ni bila samo moja neučakanost kriva. ko sem šla na wc sem namreč opazila nek izcedek, svetlo rjav, za katerega pa sem bila ziher, da pomeni začetek menstruacije. ker se nekej casa ni ulilo nič sveže krvi, sem naredila test... in ni pokazal NIČ, oziroma je, da nisem noseča. in jaz reva uboga vsa slabe volje. seveda se mi je zdelo možno, da je blo premalo hormona v urinu, ker ni bil jutranji. ampak vseeno. potem sem hodila vsakih nekej minut gledat, kakšno je stanje... in ni bilo nobenih sprememb. nič novega rjavega in nič rdečega. prava drama! ampak jaz smotka sem včeraj kupila samo en romed test, tako da nimam nobenega za danes zjutraj. zato sem malo urina shranila v jogurtov lonček. samo ne vem, koliko časa je to uporabno? tam v laboratorijih tudi nekaj časa stoji, samo koliko? itak pa mislim, da ne bom šla v to mojo lekarno po test, ker bom čist čudna izpadla, glede na to, da sem ga že včeraj. mogoče, če bom šla do mesta. ampak morajo prej ceste očistit za moj bicikel, ker po snegu ne gre najboljše. :( se mi zdi, da so tile prvi dnevi (upam, da ne tedni) tako živčni. niso? ne veš a se je prijelo al se ni. vgnezdilo :) sem bila ziher, da jaz gotovo ne bom imela te krvavitve. pa tako pozna se mi zdi? v knjigi anatomija pise, da je vgnezditev en teden po oploditvi. pri meni je bilo pa vceraj po mojem računanju 12. dan. no ja, povejte, kaj mislite? bo danes razočaranje, al ne. lp
|
|
|
|