Pinokio
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Pinokio, kakšen pa je napačen vzorec hranjenja? A to so ti uradno postavili diagnozo? Ker okrog hranjenja sem jaz skoraj diplomirala, pa vse možne preiskave je Lea dala skoz, ampak za napačen vzorec hranjenja pa prvič slišim. Ja tud jest sem skoraj diplomirala, pa od mojih kolegic, ki smo bile skupaj v porodnišnici, mi skoraj ne bi verjele, ker je tamala takrat preveč pojedla in so ji na viziti zmanjšali...oz. so mi rekli, da to pa čist preveč poje, da naj zmanjšam, tak požerušček je bla...........pa en mesec doma tud kot v pravljici........pol pa je začela jokat med hranjenjem............vnetje dvanajsternika............to je trajalo kar pet mesecev, da so ugotovili..........potem smo dobili Ultop........ampak vzorec hranjenja je bil že tu..............da jo nekaj boli medtem ko je............zdaj je sicer ne boli.........samo je to povezala že takrat, da ko je nekaj boli.........to je ta vzorec..........zdaj pa itak narobe hranimo, ker jo je treba zravn zabavat in to morta bit dva, ker če sem sama traja po eno uro, da poje...........je pa lačna in ma apetit in to je najhujše, ker bi jedla, pa noče.........hm upam, da si razumela.............misli, da je hrana nekaj slabega, ker je pet mesecev jedla in jokala, pa me nihče ni resno jemal, ker se je nadpovprečno redila, noben pa ni v bolnici gledal kako je pojedla..........jest sem vedla, da se bo to enkrat nehal, pa se je..........pol je uspeval neki časa v spanju, nakar se je začela zbujat in še to ni šlo več.......tko, da smo bli kr velik v bolnicah, pa na sondi 1x, pa infuzije......skratka je blo kr težko........zdej pa furamo tko kot znamo in vemo, da ni prav.............da jo čist zamotimo in to vsako hranjenje, da poje........ni enega obroka, da bi ga pojedla normalno.........tako, da upam, da bo potem septembra bolje, ko gre zaradi tega v razvojni vrtec! Joj upam, da vs nism zamorila
|