|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vožnja z avtom
19.3.2008 15:50:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jutri bi morala v Kočevje z avtom(sem pa iz Celja).Noseča sem 29 tednov.Po naravi sem cviker,zato me zanima,kaj bi ve naredile?Bi se podale na pot?Z mano bi šla namreč moja sestrična.user posted image

zakaj pa ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.3.2008 18:05:58   
Virtualna
Nekompliciraj !
Tudi jaz sem prav tako noseca, zivim v Berlinu, jutri se bom tudi jaz odpravila na pot v Ljubljano, k domacim, pa me cisto nic ni strah in si sploh nedelam nekih skrbi glede "potovanja", pa ceprav bom imela 11h voznje.
Sej to pa ja ni problem, vsedes se lepo v avto, ko se pocutis zmatrano, se ustavis nekje, spijes kavico, pojes...in to je to user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.3.2008 18:35:21   
moya
Men je moja osebna zdravnica odvetovala dnevno vožnjo dlje od 30 km (v eno smer), razlog tresljaji, ki naj ne bi bili ok. Če greš pa enkrat mal dlje pa po mojem ni problem, priporočam vseeno da se večkrat ustaviš.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.3.2008 19:07:59   
Taula
Jaz se vsak dan vozim več kot 30 km v eno smer, pa mi ni težko.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.3.2008 19:46:42   
pikica1979
jaz  se redno vozim v sluzbo in domov skupaj 100 km dnevo. Ni nobena panika, sam pozitivno je treba jemat zadeve. Jutri ne bo snega!

Neprimerne besede in kreganje ne sodi na ta forum!!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.3.2008 20:56:15   
žanai
Ojla!

Ko ste ravno odprle to temo, bom pa še jaz nekaj napisala.
Sem v 30. tednu nosečnosti in sem v ponedeljek imela prometno nesrečo, ne po svoji krivdi. Nekdo se je od zadaj s kombijem zaletel v moj avto, ko sem stala na cesti in ker je bil sunek še kar močan, me je zabilo še v sprednji avto. Posledica (poleg bolečin v vratu, križu, rami... ki me sploh ne skrbijo, bolj se živciram zaradi dojenčka): ob sunku se mi je zategnil varnostni pas pod trebuhom in ker imam posteljico na sprednji strani trebušne stene, mi je na enem mestu postejica malo odstopila (in je spodaj prišlo do krvavitve- na srečo le manjše) .user posted image  

Sedaj sem na strogem mirovanju, imam kontrole na vsake par dni, moram biti pozorna na gibe dojenčka, si meriti krvini pritisk itd....  če bi bila krvavitev ob nesreči večja, bi lahko (bog ne daj) izgubila otroka.

Nočem paničarit, nesreče se dogajajo povsod, tudi če smo pazljivi, pa drugi niso. To še ne pomeni, da se pa zdaj ne smemo vozit z avtomobili, le da je fajn, če smo še posebej previdne, ker ne odgovarjamo le za svoje življenje.

Je pa res, da nosečnice za volanom v karambolih nastradamo ravno zaradi varnostnega pasu ali pa (še posebej če nisi pripeta) lahko priletiš s trebuhom v volan in so posledice še hujše.

Jaz sem pač imela smolo, držim pesti za vse nosečke za volani, da ne bi bile nikdar na mojem mestu. Pozdravček vsem!

Žanai

(odgovor članu pikica1979)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.3.2008 21:45:09   
Naja30
Joj žanai, žal mi je. Samo počivaj in miruj, saj bo vse ok. Še dobro, da ni hujšega.
Zato pa jaz pravim, kakor se posameznica počuti.

(odgovor članu žanai)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.3.2008 8:53:55   
jaša2
zakaj pa ne? če se dobro počutiš.... midva z dragim sva si skoz celo nosečnost vsake tolk časa privoščla kak daljši izlet po Avstriji, na obalo... pa tud sama sem ful vozla. delam namreč na šoli v hribih, kjer ceste niso glih porihtane, zaflikane, pa še ozke ponekod in domačini vozijo kot norci. sploh pa je kriza pozimi. pa je vse blo ok. ne smeš preveč paničarit.
glede česa pa imaš take pomisleke? zaradi nesreč? glej, bog ne daj, ampak, ne preveč na take stavri mislit. normalno, da se bojiš za otroka, ampak ti svetujem, da maksimalno izkoristiš ta čas, kr pol ko bo otrok tu, se bo treba ful njemu prilagajat in ne bo več takega letanja naokrog.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.3.2008 23:25:18   
Katy13
Ne bom ti rekla, da se pelji in ne da se ne smeš. Mislim, da je to predvsem od tebe odvisno. Sama sem 6 dni pred PDP-jem in se normalno vozim. Po pravici povedano, se počutim najbolj varno, če vozim sama. Še pred kratkim sem šla na pot, cca. 80 km v eno smer.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?