zirafa76 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (24.4.2008 21:40:35)
|
Debeluska..ce sta obe blizu,ne bi mogla izmenjevat,da imata tudi onedve kaj casa zase????Recimo en teden ena,drug teden druga al po dnevih...uf,hvalabogu,da imas to moznost.. Sicer pa sem jaz govorila z mojim o Izabeli,pa sva se odlocila,da zaenkrat bo doma,ce jaz zacnem delat,bo pa pri babici in dediju..sta pazla ze od svaka tako da...samo da bosta zdrava...tukaj je enak problem z vrtci,mogoce jih je malo vec,ampak se zaenkrat ni vazno kam ga vpises,bo pa kmalu sprememba,da bodo otroci morali v vrtec tam,kjer zivijo..midva spadava pod center1..vrtec imava pa cez cesto..jih vidim male crve,ko se pridejo igrat tu pa tam na nase dvorisce.... Sem pozabla omenit...sem bila na slovenski ambasadi in so mi omenili moznost zaposlitve pri njih,ker potrebujejo,ampak sele z oktobrom....tako da moram napisat svoj resume in ga poslat,pa mi sporocijo kaj in kako...[sm=bravo.gif]sem ful vesela,ker siem potiho vedno zelela delati na ambasadi..upam,da bi tole slo... Sva pa tudi midva v fazi najem restavracije,ki se nahaja v zgradbi EU tukaj,ima fantasticno lokacijo ter je velika...Moj je v fazi pogovorov,omenjala pa sva se moznost porocnega salona..To pa zato,ker sem sla na toliko prob in nikjer mi niso ne vem kako svetovali,kaj mi pase ali oblika itd..jaz pa bi rada svetovala puncam,kaksno obleko izbrat,dodatke,make up...mam rada taksne stvari,pa sva izracunala,bi slo dobro... V glavnem sva ugotovila,da morava nekaj narediti,ce zeliva kaj imeti...pa imava razlicne ideje....ampak ambasado bi pa vseeno takoj sprejela....[sm=bravo.gif] papa...sem se ze enkrat poslovila,pa sem se kar tukaj[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|