zirafa76 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (24.4.2008 8:30:28)
|
dobro jutro se od nas iz soooncne Bratislave....[sm=bravo.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Samo na hitro,ker letimo pocasi ven.. Danes se dobim s puncami iz porodnisnice,ki smo skupaj rodile ter dvema,ki smo bile skupaj v sobi ...se veselim....malo babjega cveka,ena je anglezinja..meni lazje Izabela me drzi za roko,ko pisem,se ji ful dopade,ko roka miga sem in tja....[sm=smiley36.gif] Dajica....pri nas je bilo isto in mi je p.povedala,da je cas za gosto hrano,ker ji mleko ne zadostuje vec..ni vazno,ce ga se imas dosti,ampak kaloricno-vsebinsko ni vec tako mocno za njo,ker potrebuje vec,pri 6.m pa itak rabijo dodatek,zaradi zeleza,ker ga ne dobijo vec dovolj,telo potrebuje vec..tako da sem jaz zacela z vecerno kaso in tudi zjutraj jo dobi in ti povem,da na zacetku sicer se se zbudijo,ker je za telo novo,ampak spi pa veliko bolje in tudi jaz[sm=smiley1.gif] Ce se pa v trdo drzo postavlja..mogoce ji kaj v tvojem mleku ne pase...[sm=zmeden.gif] Drugace pa Izabela vse poje,ni vazno kaj je,zelenjavo ima kar rada,sadje tudi,borovnice ji sploh pasejo,obcasno ji dam vodo,ker caja ne mara[sm=zmeden.gif],sploh sem ugotovila,da ji sladke stvari ne pasejo,ker ta Hipp-ov caj je malo sladek,pa tudi sadje,kot je banana in hruska..ni nekam nora naj[sm=smiley1.gif] Oranza...objekt sploh ni drag,ceprav je v centru Bratislave,na drugi strani mesta...za meni bova dala 50 eur po osebi,z 2l vina vkljucenim po osebi,trdi alkohol si lahko prinesemo sami ter pecivo itd.{ moja kolegica se poroci junija in imajo na voljo menu od 50 -90 eur...}mislim,da to nase ni drago glede na to,da je Bratislava[sm=zmeden.gif] Je pa se relativno nov in tam se niso imeli toliko porok,kar je prednost,smo pa ze tam jedli veckrat in je kul,pa tu prireditve imajo razne tam..tako da ne dvomim.. Je pa prostor super,ker sva si midva predstavljaja poroko tako,da bo prvo vecerja,potem pa gril na terasi in zabava..in imajo vse tam,pa se ob jezeru je...na poroki bo namrec samo 10 oseb starejsih,vse ostalo so mladi...poleg tega pa bodo tam spali se vsi gostje,ki pridejo iz SLO in sva res dobila vse v enem,sicer komaj,ampak sva...[sm=bravo.gif] Mamuska [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif] da bo le na koncu vse vredu Sem prebrala na RTV-u,da so delali raziskavo,kjer so ugotovili,ce zenska poje veliko kalorij med nosecnostjo,-hamburgerji in podobno-,da bo rodila fantka in nasprotno,ce je zenska na kakrsnikoli dieti ali uziva samo lahko hrano,da bo puncka ..Pa tudi kosmici zjutraj naj bi dali fantka....[sm=zmeden.gif] potem pomeni,gleda na to,da sem rodila dve puncki,da moram biti prekleto suhcena....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ko bi le bilo tako......[sm=smiley36.gif] papa
|
|
|
|