zirafa76 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del (22.4.2008 8:01:58)
|
DOBRO JUTRO....iz soncne Bratislave....[sm=bravo.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Saj sem sigurno veliko zamudila,sploh ne vem,kje sem ostala,ampak vidim,da se vedno na veliko cvekate,...[sm=smiley36.gif] Ker ne vem,o cem kaj razpravljate,samo povem, da se jaz pripravljam na veliki dan,zato posledicno nisem toliko tu,pa se prelepo vreme imamo zadnje case,pa smo zunaj,da ne govorim o voznji sem in tja.... Poroko imava na super dan in sicer 13.septembra ob 13.uri...[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]..nihce ni hotel tega datuma.... Izabela je prava gospodicna,tako se nam obraca okoli,kar naenkrat je na trebuhu ali obratno,pa pocasi ze plazi in se odriva z nogami...ne morem jo pustit vec same niti za sekundo.[sm=smiley1.gif]..jutri imava spet testiranje za jetra,upam,da bodo tokrat vredu[sm=smiley1.gif].Pridno ze papama hrano,zelenjavne kase,sadne,navadne za spanje...pridna je... Pocasi se odpravljamo tudi na obalo za teden dni,jaz pa potem ostanem malo doma..kaksen mesec,bomo vidli kako bo....Upam,da Nemrak ni obupala...[sm=smiley36.gif]ampak se javim,da greva mal na cvek in po Celju.. Nic,to je na kratko,bom preletela na hitro kaj ste naklofale,da poskusam ujet ritem.... papa
|
|
|
|