janin -> Žalostna (18.3.2008 20:53:04)
|
Žali vam moram povedat, da je danes moja prijateljica rodila mrtvega otročka (34 2/7). V petek je imela pregled in je G rekla, da je vse OK. Kljubtemu, da je ona govorila da se čudno počuti. Čez vikend je gibe čutila bistveno manj kot prej. Včeraj jih več ni bilo. Odhitela je do G, opravita uz in sledil je šok: "Umrl je, žal". Jutri pojditev v bolnišnico, da boste rodili." Halo? TO so bile besede G. Mene je skoraj pobralo, ker vem kako se je počutila. Ne morem verjet, da se to dogaja. Potem sta se z možem odločila, da gresta še isti dan noter, a je bila psihočno tako na tleh, da ni bila sposobna...... Danes so ji dali umetne in po 8 urah peklenskega boja je porodila svojega majhnega sinčka. Kako ji naj pomagam? Prosim svetujte mi....Res ne vem kaj naj. Sama sem imela ss v 10t in nisem želela nikogar ob sebi. Najprej sem morala sama "preboleti" , še le nato sem lahko koga prenesla oz. se začela o tem pogovarjati V nedeljo je oprala še zadnje cotike, jih zlikala in dala v omaro. Pripravila si je torbo z zase in za njenega , da bo ja vse imela pripravljeno. Zdaj pa to. Povejte mi, kaj je narobe s tem svetom? Zakaj trpijo vedno eni in isti ljudje? Mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image]počivaj v miru, mamica in ati za vaju pa
|
|
|
|