Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 19:49:09
|
|
|
|
taška30
|
Joj, nikar take panike. Menstruacija po porodu zna bit še nekaj časa zmešana. Jaz sem rabila ene 5 ciklov, da sem prišla nazaj na 28 dni. Vmes je ni bilo po 50 dni, 40 dni itd...čist zmešano. Sploh pa glede na to, da sta bila zaščitena s kondomom, ki NI počil , mislim, da je vsa panika odveč. Lp
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 19:49:54
|
|
|
|
anju
|
tudi jaz sem dobila 15.02. prvo menstruacijo po porodu. druge še ni. noseča pa menda ja nisem ma si mislim, da traja nekaj časa da se uredi
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 18.3.2008 22:56:01
|
|
|
|
Naja30
|
Pri meni je tudi bila po porodu zelo neredna. Sem naredila 2-3 teste. No, 3. pa je bil pozitiven, ampak smo delali na tem!
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 19.3.2008 7:29:34
|
|
|
|
srki
|
Po mojem se ti samo še ciklusi niso uredili.
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 19.3.2008 18:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, brez skrbi. Če sta imela zaščitene odnose in kondom ni počil, potem ni panike . Ciklus rabi, da se uredi, pri meni je bilo to pol leta, en ciklus na 30 dni, naslednji na 50, potem na 24, ena M dolga 2 dni, naslednja 10,... Šele po pol leta se je normalizirala. Daj telesu čas.
|
|
|
|
RE: panika pred ponovno nosečnostjo 20.3.2008 11:15:38
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem dobila prvo m 3m po porodu in priznam, da so bile dokaj redne. če si noseča se pa ne sekiraj, skupaj bosta rasla, skupaj iz plenic, imela bosta družbo drug drugega.... v vrtecu bo 2. zastonj.....
|
|
|
| Stran: [1] |
zaščita med menstruacijoBilliKakšno higiensko zaščito uporabljate med menstruacijo?vložke (
65%)
tampone (
29%)
menstrualno skodelico (
5%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!