valči
|
Dobro jutro,čvekice Sem dala ravnokar v pečico kajzerice in žemljice,Nina spi,Lara krtka gleda,jaz pa na hitrco sem gor. Taka huda noč je bila,Nina jokala od polnoči,do dveh zjutraj,so jo krči matrali,ker sem jedla fižolovo juho včeraj Pol še me pa tašča sili,naj več pojem.Ko ne ve,kako se pol dete matra,komaj čakam,da ji povem,da me ne bo več silila.Joj,sem jezna,kaj mi je treba tega jest. Pa še neke pametne spušča,da se ne morem rešit vročine tako dolgo,ker premalo jem Kake ima,groza!Imam že od srede vročino,ne več,kot 37.5,glih toliko,da je,pa taka cotasta sem.Premalo jem Samo,kaj se češ s taščo kregat,za njo,če nimaš 70 kil,si suh,jaz pri 64 slabo zgledam,po njeno No,ne bom vas morila s taščo. Steklen ribežn me je čisto fasciniral,moram ga imet.Če se ga v Merkurju v mariboru dobi,bom fotra poslala ponj. Ali lahko katera mariborčanka prosim preveri,v katri Merkur naj pošljem fotra,da ne bo glih rabil preskakat celega Maribora?Ker bi ga danes kar poklicala in poslala.Ga moram imet,super ideja z vitaminčki,pa to. Sedaj pa grem Lari.