|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 21:36:10   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

srečanje CE - a še velja ob 11ih? Nobena ni napisala, če se strinja, da bi bilo uro prej...

Lahko je eno uro prej, komot.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
15.4.2008 21:37:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Itak, da je boljše, če daš kaj sladkega zraven -meni tudiuser posted image

lane31 - saj sem ful vesela, ker je res čisto vse! Do zdaj še ni bilo stvari, ki bi mi jo odklonila, še premalo ji je vedno...ona bi še. Jaz še nisem dala kupljene kašice, sem jih pa že gledala in ene že obupno zgledajo...pa lane 31 - nisem ji mogla dat tega fuj riža, res ne!!!
Za na morje, ko gremo zdaj za prvi maj, pa še študiram malo...najbrž bom vzela paličnega zraven, pa ji kakšno sadje miksala, pa kakšne kosmiče riževe ali pa gris od milupe bom zraven vzela. Mogoče še kupim kakšno kašico, bom videla....kuhat ne morem, ker gremo v hotel. Ali pa, če še ima katera kakšno idejo kako s hrano v hotelu z našimi polletniki?

Joj ne spet morje.....jaz sploh misliti ne smem...je padel dogovor, da gremo junija za 9 dni, namesto sedaj majauser posted image , se mi bo utrgalo, če mi boste lušte delale...moj ni nič kaj prost za 1.majuser posted image
Zdaj imaš možnost vzeti pripravljene kašice.....frutke pa to, pa kakšno banano...odvisno koliko še dojiš...pri nas bi to zneslo...
če pa rabiš več pripravljene hrane, pa vzemi sabo grelnik vode...pa dm kašiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
15.4.2008 21:37:35   
*pikijakob*
Pandica seveda se vidimo!!!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
15.4.2008 21:41:09   
zala07
kaj zdaj pikijakob???? sem že pozabila kdo si, pa sem šla gledat nazaj!!!!!!

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
15.4.2008 21:42:55   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Kasija - jst nebi dala. Nam je P rekla, naj dam če bo nad 38°C merjeno kjerkoli. Zagotovo se bo zbudil, pa mu boš potem dala.

mi smo dobili pri pediatru tudi taka navodila

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
15.4.2008 21:43:17   
Kasija
Hvala vsem za odgovore! Elian je po pričakovanju zaspal in zdaj spi zraven mene. Mu nisem dala calpol, saj res ni pametno, me je samo malo gradila panika. Bom ga pustila spati pri meni, pa bom začutila, če bo vroč. Hvala user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
15.4.2008 21:44:26   
drobižek
kinnie - itak grelec za stekleničke, ki ga rabim že samo za mleko. Paličnega, pa sadje in ja par kupljenih kašic. Katere so pa najboljše? Frutek, Alete, Hipp, verjetno še kakšne obstajajo??

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
15.4.2008 21:46:08   
*kinnie*

kinnie, preberi deklaracijo. Sem bila presenečena, ampak tudi kašica gris-vanilija vsebuje nekaj glutena. Je pa njami, jauser posted image

sem prebrala samo ta velik tekst-brez glutenauser posted image user posted image -bolj slabo berem
no edino priporočilo sem dala napačnouser posted image , se opravičujem

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 15.4.2008 21:49:45 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
15.4.2008 21:48:31   
Pandica
Aha, zdaj pa so se prebudile naše nočne ptice user posted image  user posted image

Kasija
   jaz bi tut na tvojem mestu še počakala z sirupom. Ker user posted image imajo itak višjo tt in mislim, da se začne zbijati komaj, če je več kot 38C. Če imam narobe naj me katera popravi.

zala07  točno ja, vi2 pa danes praznujeta polovičko, vse naj naj user posted image user posted image user posted image

To o čemer pa zdaj debatirate pa ne morem jaz nič dodat, ker se še samo dojima user posted image

Srečanje Ce  men je tut malo prehitro ob 10h, mi bolj ustreza ob 11h. Samo kot je že Klaudia napisala, dobite se prej, bomo me pač prišle kasneje. Saj itak ne boste tak hitro šle, ne?

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
15.4.2008 21:51:00   
skuštrana
Srečanje v Ce - jaz pridem ob 10...user posted image

vsi pišete kako jejo, no, mi bomo verjetno do šole na ziziuser posted image tole ni večničemer podobno - mu dam riževo kašico se izbruha, mu dam banano se izbruha...vse izbruha, še tiste 2 žlički ki jih uspe pojestuser posted image če bo šlo s takim tempom bo ravno do šole pojedel pol šalice rižolinauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
15.4.2008 21:53:08   
jasna
Kje so punce videle tvojo fensi slikco iz Benetk?

Kasija?user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
15.4.2008 21:56:06   
Pandica
Eh, Skuštrana nea se sekiraj, saj, ko bo pripraljen na GH bo že pokazal interes.
Da te malo potolažim, mi2 še tut nič ne jema GH, sma še tut samo na zizi user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
15.4.2008 21:56:35   
jasna
Skuštrana, pri Neli je palilo, da sem kašice delala z mojim mlekom. Ko pa se je mal navadla na žličko je pa tudi ostalo jedla.

Sem pa danes odkrila skrivno sestavino otroške hraneuser posted image . Janežuser posted image . Sem ga dala danes kar nasekljanega v pečico s krompirjem in zelenjavo. Neli sem pol zmiksala z malo AM in je ful jedla. Pa nam je bilo tudi za prste oblizatuser posted image

Aja, v CE pridem ob 10ihuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 15.4.2008 21:57:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 2963
15.4.2008 21:57:28   
Pandica
Jasna   Kasijo ima to sliko v svojem albumu - sling  user posted image

Pa jo le poglej, radovednica, da neuš kaj zamudila user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 15.4.2008 21:59:25 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
15.4.2008 21:57:48   
drobižek
Pol se pa zmenimo za Celje od 10.00-11.00. Pa bodo ene prej, ene kasnejeuser posted image ...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
15.4.2008 21:59:19   
lane31
Drobižek........ti toplo priporočam samo Frutek ne.sem vse proč  zmetala....so kisle da ti rit potegne user posted image ....moja ima najraje mullerjeve pa Aletine,......vglavnem pa vse ki vsebujejo vanilijo user posted image  ,samo dobi jih vsake kvatre ....če pa je tako fajn ji kuhati user posted image

Skuštrana....saj bo.....pa a prav zbruha vse,.....kaj pa sokovi isto??? To pa je rahlo čudno....kako pa se obnaša ob hrani-a lepo odpira usta ??

Neposredna povezava do sporočila: 2966
15.4.2008 22:00:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Srečanje v Ce - jaz pridem ob 10...user posted image

vsi pišete kako jejo, no, mi bomo verjetno do šole na ziziuser posted image tole ni večničemer podobno - mu dam riževo kašico se izbruha, mu dam banano se izbruha...vse izbruha, še tiste 2 žlički ki jih uspe pojestuser posted image če bo šlo s takim tempom bo ravno do šole pojedel pol šalice rižolinauser posted image user posted image

Tvoj user posted image že ve, kaj je zanj dobrouser posted image .user posted image user posted image
Naša ta večja je bila že na GH, pa je vmes šla nazaj samo na dojenje.....sva imeli 1 mesec pavze z GH....potem pa je normalno steklo z dodajanjem

Neposredna povezava do sporočila: 2967
15.4.2008 22:00:32   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Pol se pa zmenimo za Celje od 10.00-11.00. Pa bodo ene prej, ene kasneje

user posted image

Pandica, user posted image  sej veš, sem prava babauser posted image

Kasija, luštna slikiceuser posted image . Ampak ona na bazenu je pa najboljšauser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
15.4.2008 22:02:09   
noa1
Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- neli
- Pandica

- lane31
- majazarja
- Teka
- Alina_alin?  
- Pikijakob
- Zala07

Čestitek vsem slavljenjecem in za vse zobke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
15.4.2008 22:03:20   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jasna   Kasijo ima to sliko v svojem albumu - sling  user posted image

Pa jo le poglej, radovednica, da neuš kaj zamudila user posted image user posted image user posted image

Se nisem mogla upret skušnjavi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
15.4.2008 22:03:49   
*kinnie*
Drobižek: Nisem pozabila nate, samo danes res nisem imela možnosti nič izvedetiuser posted image , se bom potrudila,..

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
15.4.2008 22:04:16   
živa

Kje so punce videle tvojo fensi slikco iz Benetk?

Kasija?user posted image

Ti lahko jaz povem: v njenem albumu na RR.

Punce, zdaj sem ugotovila, da v Celje ne morem na srečanje, ker imamo NFTh. Škoda user posted image . Vas bom pa drugič spoznala.

Srečanje Lj: Jutri pridem, vendar bom najbrž zamudila, ker moram spet nekaj podpisat v službo. Suzanamai, počakaj me z ribežnom user posted image . Prosim! Bom kmalu začela uvajat GH, pa mi bo prav prišel (mojega sem preizkusila s kuhalnico in ni šla nobena pikica dol, pa sem ga danes podarila naprej user posted image ).

Lp,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
15.4.2008 22:05:05   
zala07
skuštrana- ne sekiraj se. jaz sem začela s korenjem in je bruhala v loku, pa sem počakala en teden in sem potem po malo začela z jabolčnim sokom(en teden), potem spasirano jabolko, riž danes pa že hruško. počasi. pravijo pa, da če  otrok tišči jezik ven, ko mu ponudiš žličko, potem še ni pripravljen na gosto hrano. saj imata čas.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.4.2008 22:05:23   
drobižek
Lane - zdaj sem se pa ful nasmejala...samo frutek ne, ker so tak kisle, da ti ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.4.2008 22:06:46   
Kasija
No, zdaj pa tukaj visim in dežuram zraven eliana, ki spi.

pandica samo na sling se navadiš kot na vožnjo kolesa ali rolanje in potem - kot si rekla - ni več panike

suzanamai zajčka? po moje bolje, da mu praviš zajec ali zajčetina, sicer ga ne bo jedla user posted image  je pa zoja res ena navihanka

kosila - fino je da pišete kaj kuhate da se še meni utrne kakšna ideja user posted image  

Dajte še katere gor slike svojih ljubljenčkov!

jasna fotke so v albumu sling, bodo pa tudi pri skuštrani tista od daleč. Aha, prepočasi pišem, si jih že videla user posted image

Margareta povsem razumem željo po šopingu...sem tudi taka. No mogoče trenutno manj, ampak ne bo trajalo, še nikoli ni. Se pa trudim kupovati manj stvari, ki jih ne potrebujem, torej šoping zaradi šopinga. Kaj pa so vaše šibke točke punce? Kaj si kupujete v pretirani meri?
user posted image

spanje ja tudi moj user posted image  spi odlično - tudi do 10h - v najini postelji user posted image  Ampak je boljše in se manj zbuja od uvedbe večerne gh. Prej pri 4m je spal in se je zbujal šele okrog 5h, 6h, potem pa vedno večkrat - najbrž mu je manjkalo gorivo pri toliko gibanja. Zdaj pa se počasi vrača na prejšnje že zelo mamici prijazne ure.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?