valči
|
Najprej vsem slavljencem čestitam ,ne bom šla po imenih,da koga ne pozabim,tako da vse naj naj vsem Hvala vsem za pohvale glede Nine,oblekico mi je posodila znanka,tako da jo ta teden vračam,Lara ni imela takšne,le običajno kiklico.Ja,učke ima po meni,ostalo po atiju,tudi Mihael je bil tak,v njeni starosti,kopija sta. Drugače pa vas enostavno ni možno sledit več,ne morem za nazaj brat,ker pol ne morem pisat. Anegdota o kahlici je tu mač,res,kake izjave,kot naša tašča,ja ti boš tudi kmalu kruheka in kekse jedla,pa teletino v juhi Ni za poslušat,moreš preslišat. Sedaj me je klicala iz razvojne in mi reče,da dobim blazino na recept,ko sem zdravnico spraševala,pa ni hotela slišat in mi dajala naslove,kje jo dobit ceneje,sedaj pa kar naenkrat dobim recept za njo in jo grem drug teden iskat v Krško.Joj,kako so hecni,če ne gnjaviš ne dobiš nič,v resnici pa ti pripada,zdravstvo je za p........ včasih.Vesela sem,da jo dobiva. Evo,sedaj mi Nina tečnari,jo mogoče hruška zvija,ki jo je prej jedla,nekaj ji ni prav.