|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
14.4.2008 11:01:33   
noa1
Oktoberka: user posted image user posted image user posted image čestitke za prvo obletnicouser posted image user posted image user posted image

Pa da se še malo javim. Mala spi od 10.00, se je sedaj zbudila.....jaz dam takoj kuhat komarček in korenček.....pa mi v eni minuti kar nazaj zaspi.user posted image  Bo morala hrana še počakat, pol pa takoj ven na sonček, da nama ne pobegne.
Je prava paprica....se mi zdi, da bo kar vse jedla. user posted image Probali pa sva jabolko, krompir, korenček, brokoli, bučke, banano; Hipp kašico jabolko-grozdje-riž in frutek, ki pa je bil še meni bljakuser posted image , medtem ko bi hippovega kar sama pojedla.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
14.4.2008 11:13:24   
drobižek
Max, Zala, Luna - bravo za pol leta!user posted image user posted image   user posted image   

oktoberka - čestitke za prvo leto!     user posted image

miska 1
- vse najboljše user posted image

osebna - menda, da niso tako stroga merila za user posted image

Pandica - kdaj začneva s prodajo?

Meni so tudi Hello Kitty tolk srčkane. Zadnjič sem ji kupila tiste copatke, ki so še zokenčki obenem. Jo skoz v noge zebe, zdaj pa nič več.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
14.4.2008 11:15:31   
skuštrana
dobro jutro...

No, pri nas je končno sonce in full lep dan, Liza je dobila pa vročinouser posted image user posted image res nimamo sreče, že par dni se prekladamo po hiši sem in tja.-.in danes ko bi lahko kam dlje šli - evo ga...user posted image user posted image upam, da ne bo kaj resnega in bo kmalu zdrava...

Lane, to pa nisem vedela da lahko po novem tudi v Bosno z osebno..fajn, če se slučajno odpravimo v sarajevouser posted image

Metkica1, super, da ste bolje...jaz upam, da arsen ne dobi kaj od Lize...

Vanili , ti si meni full smešnauser posted image user posted image pridi v srečanje v celje, da vidim če si v živo tudi tak smeškouser posted image user posted image

Drobižek, meni tudi nobeden nič več ne reče glede vzgoje otrokuser posted image sem jih pošlihtala kar v startu..user posted image no, edino moževa sestra včasih kakšno neumnost spusti, ampak njo preslišim

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
14.4.2008 11:17:40   
skuštrana
Vse naj vsem slavljencem - bebicam in mamicamuser posted image
oktoberka lepo praznujta - upam da kakšnega cucljača naredita čimprejuser posted image user posted image (saj res, kako dolgo pa moraš sedaj čakat)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
14.4.2008 11:19:31   
valči
Najprej vsem slavljencem čestitamuser posted image user posted image ,ne bom šla po imenih,da koga ne pozabim,tako da vse naj naj vsemuser posted image user posted image

Hvala vsem za pohvale glede Nine,oblekico mi je posodila znanka,tako da jo ta teden vračam,Lara ni imela takšne,le običajno kiklico.Ja,učke ima po meni,ostalo po atiju,tudi Mihael je bil tak,v njeni starosti,kopija sta.

Drugače pa vas enostavno ni možno sledit več,ne morem za nazaj brat,ker pol ne morem pisat.

Anegdota o kahlici je tu mač,res,kake izjave,kot naša tašča,ja ti boš tudi kmalu kruheka in kekse jedla,pa teletino v juhiuser posted image

Ni za poslušat,moreš preslišat.
Sedaj me je klicala iz razvojne in mi reče,da dobim blazino na recept,ko sem zdravnico spraševala,pa ni hotela slišat in mi dajala naslove,kje jo dobit ceneje,sedaj pa kar naenkrat dobim recept za njo in jo grem drug teden iskat v Krško.Joj,kako so hecni,če ne gnjaviš ne dobiš nič,v resnici pa ti pripada,zdravstvo je za p........ včasih.Vesela sem,da jo dobiva.

Evo,sedaj mi Nina tečnari,jo mogoče hruška zvija,ki jo je prej jedla,nekaj ji ni prav.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
14.4.2008 12:26:05   
*kinnie*
Vidim, da ste vse na sončkuuser posted image user posted image
Mi smo nazaj s sprehoda,...otroci zrihtani...tale naš Žani je pa jedec in pol, je zmazal 1/2 korenja+ 3/4 banane v šusu....user posted image user posted image saj če ne bi bil tak jedec sploh ne bi pasalv našo familijouser posted image user posted image

evo hitro skuham eno kavicouser posted image , si kar postrezite.

Pandica : velja user posted image tortic se nikoli ne branim.....za tako ponudbo se splača priti že v MB....

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
14.4.2008 12:33:01   
Pandica
Mi2 greva ven...

Skuštrana imaš ZS

Jaz sem pa danes moji miški naročila za 6 mesecev sling, jupiii, končno ga bom tut jaz imela  user posted image

Si tipkamo, ko pridema domov.

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
14.4.2008 12:40:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Jaz sem pa danes moji miški naročila za 6 mesecev sling, jupiii, končno ga bom tut jaz imela  user posted image

Jaz bi pa takoooo mei tai imela, samo moram prej probatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
14.4.2008 12:43:41   
suzanamai
Kinnie verjami mi nič ni treba probat, zadeva je zakon, ti samo naroči mtuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
14.4.2008 12:48:11   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Jaz bi pa takoooo mei tai imela, samo moram prej probatuser posted image

Saj jaz sem se tut težko odločila kaj naj vzamem al sling al mt

Bom pa za mt koga nafehtala, da mi ga zašije user posted image user posted image

Evo, mi2 sma previti, oblečeni, moja slavljenka še mi zdaj na zizi visi, da se fajn naje, pol pa gasa ven na sončka user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
14.4.2008 12:49:26   
*kinnie*
saj MT je za dolge sprehode a ne?  

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
14.4.2008 12:51:13   
*kinnie*
Pandica, hitro ven na sončka, pri nas ga ni več...so se že oblaki skup navlekli

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
14.4.2008 12:52:09   
Pandica
Mariborčanke a je katera v mestu, da se dobimo na kavici?

No, ko prideva ven pokličem...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
14.4.2008 12:53:37   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

saj MT je za dolge sprehode a ne?  

Ja  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
14.4.2008 13:23:50   
skuštrana
Pandica, imaš ZS...

Kinnie, če pokriješ poštnino (približno4e) ti ga lahko pošljem v sredo pa ga izprobaš..

Naš mali je zaspal, Liza se ja pa toliko spravila k sebi, da se nekaj igra zunaj na vrtu.user posted image .ampak mislim, da bo njena diagnoza spet gnojna angina, ima full gnojne čepke po grlu, vročina sicer nima več...bo treba k pediatru na brisuser posted image user posted image

ste vse zunaj, ko je tako lep dan...jaz bi tudi..no, vsaj na vrt lahko gremuser posted image

nič, grem kosilo delat - slivove cmoke, njemi, njemiuser posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.4.2008 13:26:22 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
14.4.2008 13:38:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kinnie, če pokriješ poštnino (približno4e) ti ga lahko pošljem v sredo pa ga izprobaš..

Bom zaupala Suzanamai, ki pravi, da je ok...vseeno hvala za prijaznost...torej...moram mal dragemu omenit,  me bo počasi že nekam poslal z mojimi idejami user posted image user posted image Mi je pa všeč oni z delfinčkiuser posted image

Če se odločim, ti bom poslala ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 2691
14.4.2008 13:49:11   
skuštrana
Mi je pa všeč oni z delfinčki

user posted image Ta je prodan Vanili..dobim pa 2 iz jeansa v sredouser posted image Se bo treba grebs, punceuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
14.4.2008 14:19:28   
lane31
Ma ste že vse okužle z temi slingi in mt user posted image  ,zgleda da se še samo jaz uspešno branim user posted image ......samo iz enega razloga...naša maca tako rada vozička -opa zaenkrat še user posted image
Tako dragi je šel v popoldansko-je čist zdrav danes user posted image ....jaz pa tudi veliko boljša user posted image
Suzanamai.........jaz sem skoraj iz stola padla od režanja, ko sem si te predstavljala kako jo iščeš in kako jo končno najdeš ....'po eni strani še HB da ne plazi user posted image  je manj opasno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2693
14.4.2008 15:44:44   
2ursae
No, mi smo pa mal bubani, ampak gre že na boljše user posted image . Eno noč je ful slabo spal, ker je imel poln nosek, zdaj je pa že vse po starem. Pa moram še jaz mojga pohvalit - tisto noč, je on naokoli plesal z Borom, jaz sem pa lahko spala. A mi ni fajn? user posted image .

SLAVLJENCEM VSE NAJBOLJŠE user posted image  user posted image , MIŠKA, TEB PA ŠE ZA NAZAJ TOLIKO VEČ LEPIH ŽELJA, K SO SE DO DANES ŽE OBRESTI NABRALE user posted image .

Nč, se grem naprej učit. Anžeta sem poslala k babi, Bor spi, jaz pa user posted image .

Aja, pa Bor je včeraj  že 10 sekund samostojno sedeluser posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 14.4.2008 15:45:07 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
14.4.2008 15:52:28   
VANILI
Oj!
točno 10 minut mam časa, da vas preberem, potem pa zviz po Živo, hodina plesne, ko že v vrtec ne hodi, pa greva z mali še malo naokoli, ko je res lep dan.
Ah, pišete o user posted image  (taščah)... Mi2 imava zakopano bojno sekiro, ker je blo ful napeto že, bi blo cele romane za pisat, v glavnem ena od njenih  vetk je pa bila, ko je pogovo nanesel na flaške. Pogledala je v nebo in s trpečim glasom povedala, da je Živa tok boga, ker nikoli ni iz flaške pila... Milsim,sem skor s stola padla, kok je meni zavrelo, ja za kwa bi pa morala met flašo - sam tzato, da jo ma?!?! Smo pač prešaltali takoj na tisti dulček. In ji prav nič ne manjka.JOj ona je ista kot "Fina gospa" (če kdo gleda) -

ma ne boste verjel...user posted image
je ravnokar prizvonila na vrata in valda Teota zbudila....
pa to je za zjokatuser posted image user posted image user posted image

nč, se sišmo zvečer, mali že dela trebušnjake v ležalniku

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
14.4.2008 16:01:04   
živa
Hoj!

Ste toliko natipkale, da vam komaj sledim.

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

selimo se iz Bežigrada v Šentvid.

O, super, bova skoraj sosedi user posted image . Moj večji gre, upam, septembra tudi tja v vrtec user posted image . Sporoči, ko se ustalite, se dobiva nekje vmes na kaki kavi, če si za. 

Najprej čestitke vsem slavljencem user posted image in vsem kako luštno user posted image , oktoberka, tebi pa sploh lepo praznovanje danes user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Sanwebdra a si ti gasilkauser posted image

JA, prostovoljna, uradno že 14 let, neuradno od rojstva. Sem tajnica, članica upravnega odbora, (do lani mladinska mentorica in članica častnega razsodišča) in od lani tudi tekmujem z ostalimi članicami. Ja, v 6.-7. mesecu nosečnosti sem tekmovala.

user posted image  Jaz sem bila pa v zadnjem mesecu user posted image . Pri nas v vasi itak ni drugega kot gasilci in pohopsajo vsakega, kadar so tekmovanja user posted image

Razvojna in NFTh: evo, danes NE bom jamrala user posted image . Moj user posted image  se je razjezil in poklical eno nevrofizioterapevtko v drugi ZD in je rekla, da nas takoj vzame user posted image . Zdravnica v razvojni je rekla, da mi z veseljem da napotnico zanjo user posted image . Naročena sva že čez en teden user posted image . JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII! *kinnie*, hvala za prijaznost user posted image .

Klaudia, če vikend je mali dobil 2. zobek, datum: 12. 4. Pa res lep mei tai user posted image .

Srečanje: pridem, morda v troje, če ne bom imela varstva. Suzanamai, prinesi prosim ribežen, če se ne vidiva prej!

Lp,

živa

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
14.4.2008 16:06:28   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Razvojna in NFTh: evo, danes NE bom jamrala user posted image . Moj user posted image  se je razjezil in poklical eno nevrofizioterapevtko v drugi ZD in je rekla, da nas takoj vzame user posted image . Zdravnica v razvojni je rekla, da mi z veseljem da napotnico zanjo user posted image . Naročena sva že čez en teden user posted image . JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII! *kinnie*, hvala za prijaznost user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a je poklical M.S. v "moj" ZD user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
14.4.2008 16:10:23   
živa
Ne, je šel po vrsti glede na oddaljenost od svoje službe user posted image  in je "zmagal" v drugem poskusu user posted image .

*kinnie*, ko zašijem svoj mei tai in pridem v naše konce, lahko poskusiš mojega. Morda se vidiva že v 1. polovici maja, moj mi "grozi", da gre spet na eno konferenco user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 14.4.2008 16:11:51 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.4.2008 16:11:44   
majoli
Hvala v Maksovem imenu za čestitke. Darila sicer ni dobil nobenega, sva mu pa z očijem zapela vse najboljše. Se mu je prav fajn zdelo.
Živa, res sem vesela, da ste dobili nevrofizioterapevtko user posted image .

Suzanamai, ful si me nasmejala. Maks je danes poskusil nekaj podobnega, pa so se hlače zataknile user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.4.2008 16:13:32   
majoli
Sem prehitro pritisnila; Vse najboljše, slavljenci!!!!user posted image user posted image user posted image

Oktoberka, uživaj z dragim!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?