OSnovno zdravstveno zavarovanje-vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Zamima -> OSnovno zdravstveno zavarovanje-vprašanje (18.3.2008 14:05:37)

Si osnovno zavarovanje, če ti ga plačuje občina (in si ga ne utegneš urediti pravočasno(zaradi določenih papirjev) pred potekom) plačaš sam samo za 1 mesec, medtem pa urediš s papirji na občini? In potem naslednji mesec ti ga spet plačuje občina? Ve kdo? Nujno rabim, ker zaradi bolezni nisem uspela uredit nekih papirjev in me skrbi, da ne bom dalje zavarovana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anonimen -> RE: Ali lahko (18.3.2008 14:10:37)

Po moje se da. Samo moraš na ZZZS, da ti uredijo papirje.

Jaz sem bila zavarovana prek moža, pa so potem oni pozabili dat ene papirje naprej in posledično nisem bila zavarovana zaradi njihove napake, so mi na zavodu uredili prehodno, da naj bi sama plačala, naslednji mesec pa naj bi spet veljalo zavarovanje prek moža. Potem so mi šli celo tako na roko, da mi niti za tisti mesec niso poslali položnice, ker so v službi uredili zadeve v nekaj dneh.




Zamima -> RE: Ali lahko (18.3.2008 17:01:00)

ankica hvala! Upam, da bom lahko nekak uredila zadevo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




nikinika -> RE: OSnovno zdravstveno zavarovanje-vprašanje (23.7.2008 9:20:36)

Sem pri iskanju informacij o urejanju osnovnega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja naletela ravno na ta forum, pa bom kar vas, ki imate več izkušenj in vse to že obvladate, malce povprašala o tem. Ker sem ravno novopečena diplomantka in si moram seveda urediti zavarovanje, me zanima za koliko časa občina plača osnovno zavarovanje oz. ali je bolje, da si ga plačujem kar sama. S septembrom, če bo vse po sreči se tudi zaposlim - sicer samo za določen čas, ampak je tudi to že nekaj.

Za vse informacije se vsem lepo zahvaljujem :)




Stran: [1]