|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje
18.3.2008 12:40:50   
vesel
Pozdravljene!

Ker je Velika noč pred vrati sem se odločila,da mal bolj generalno počistim stanovanje.
Zanima me s čim čistite npr.omare,tla,ploščice,... oz.ali imate kako univerzalno čistilo in katere znamke.

Kaj svetujete katero čistilo je dobro?

Hvala in LP

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 19.3.2008 16:30:13 >

druzina je zame vse!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČIŠČENJE!
18.3.2008 12:43:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Beseda generalno čiščenje mi ni znana. user posted image  Čisti po potrebi oz. kot jaz pravim, po navdihu. Uporabljamo steleks in cilit in seveda vodo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 12:53:03   
amalija
Mi2 bova tudi danes začela user posted image

Ne uporabljam univerzalnega čistila, ampak :
- STEKLA: čistilo za steklo od Muellerja (najprej samo mehko viledo in vodo, da gre umazanija na zunanjih oknih preč, potem pa čistilo za stekla + papirnata brisančka in na koncu še časopisni papir).
- tla: imava ploščice in laminat, pa vse čistim kar z vodo in malo Ajaxa,
- prah - Pronto,
- zavese - pralni prašek in mehčalec, da lepo dišijo,
- kopalnica - Ajaxa, za wc in vodni kamen (okoli odtoka pri banji in umivalniku) Domestos,
- omare v kuhinji - voda in kaplja Ajaxa,
- napa - čistilo za steklo (na steklenem delu) in razmaščevalec Dr. Beckmann,
- kuhališče - prašek za steklokeramične, Mueller,
- pečica in mikrovalovka - eno čistilo, ki mi ga je dala tašča, pa se ne morem spomniti imena zdejle - v takem modrem lončku je, aaaa, Astonish, ja.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 13:19:39   
kristinaj
ko boš pri sebi počistila boš ravno v polnem zagonu, da še k meni prideš....bila bi zelooo hvaležna.....

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 14:03:14   
smigli
oh ti draga hiška moja, kdaj se boš počistla sama? user posted image

CILIT: kopalnica, kihinja (proti kamnu), str. školjka
AIAX: tla (lepo očisti, tla se svetijo in diši celo stanovanje)
AIAX:šipe
PRONTO LEGNIO  VIVO s čebeljim voskom: lesene površine (prah čudežno izgine in diši po vosku)
BRUSILKA: štedilnik in pečica user posted image  (nisem še odkrila kaj pametnega)

nato še moja pridna ROKA in veselo na delo! user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 14:52:27   
Tajduška
Drage čistačiceuser posted image

Najboljše čistilo za pečico je definitivno od DM (kaj je to Denk mit, al neki takega, prav njihova znaka). V spreju je, tak na tlak, pošpricaš 2 krat, se naredi pena gor, pustiš čez noč in samo obrišeš!
Nič več čohanja!!!! Res!!!!!!!!!user posted image

Aja, pa ne delam reklameuser posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 14:55:51   
Anonimen
Pojma nimam.... ko me prime da bi čistla.... pač poiščem neki približno primernegauser posted image

Ponavadi je to AJAX, za prah uporabim navadno PRONTO.

Nazadnje pa sem kuhinjo drgnila z enim čistilom za les (fuuuul smrdi, učinkovito pa je)

Za okna pa kar od merkatorja čistilo za okno.

(odgovor članu Tajduška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 16:08:23   
amalija
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

ko boš pri sebi počistila boš ravno v polnem zagonu, da še k meni prideš....bila bi zelooo hvaležna.....

Kar vpiši se na čakalno listo - pošljem predračun, ga plačaš, pol pa pridem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 20:45:58   
vesel
A,da bi vama pršla pucat stanovanjeuser posted image  Še svojga sem danes dobro polovico spucala-jutri pa dalje.
A bom dobla zato eno dobro kavo??user posted image user posted image user posted image user posted image  

druzina je zame vse!!

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?