|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Sava Rant Hafner
18.3.2008 11:44:29   
Nastya
Ali katera pozna to gin. ? Dela v Kranjski porodnišnici in sem pri njej naročena na 3D UZ in me zanima ali je v redu. Sprašujem pa to zato, ker ne hodim tja k gin. in je ne poznam.

So pa v 14 dneh spremenili ceno tega UZ iz 50 € na 80 € !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Sava Rant Hafner
18.3.2008 12:12:09   
tintin
Da, jaz hodim k njej. Meni osebno je zelo fajn, prijazna in strokovnauser posted image

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 12:18:19   
Anonimen
Jo kr pohvaljouser posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 12:23:27   
_Beky_
Ja sem slisala da jo vsi tako hvalijo torej mora biti dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 12:25:33   
marita
zelo prijazna.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 12:26:27   
l.daisy
moja ginekologinja, zelo prijazna, strokovna, se poglobi, vse razloži, sploh na UZju se ful potrudi, da dobi lepe slike, pri meni je bila vidno razočarana, ker user posted image user posted image nista hotela sodelovati, se je trudila pol ure pokazat vsaj obrazka, potem pa nama je vse pokazala na 2D... 
jaz imam za njo same pohvale... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 13:09:47   
Nastya
Oooo super hvala Vam ! Sem kar potolažena in pomirjena !

Sem zelo vesela, da je takšna in da mi bo kaj več lahko povedala in da si zna vzeti čas.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 13:34:38   
l.daisy
ne morem verjet, jaz sem bila prejšnji ponedeljek (10.03.) na 3D UZju, je bil še 50 €... joj, joj... služijo evrčke...

drugače pa, Nastya, veliko ti bo povedala že sama, če ti kaj ne bo jasno, pa kar vprašaj... jaz sem en čas govorila samo ja, ja, ja, ja... pa je rekla, vidim, da nimate ravno predstave, samo ja govorite, gremo še enkrat, ok?... user posted image
res vsa čast...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?