Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 17:36:15
|
|
|
|
nasmejani
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Midva sva 22 let razlike. Veza uspeva, ker sva oba nekoliko samosvoja in potem ta razlika v letih ne pride tako do izraza. Plusi: - moj mož je zrela osebnost, ki je v življenju že dal nekaj skozi - materialno je relativno dobro stoječ, zato ima sedaj "na stara leta" več časa zame in za otroke ( ko mislim več, mislim glede na njegovo mladost, ko je delal vsaj 12 ur na dan, sedaj se zadovolji z 8 - 10 urami ) - zelo rad ima najina otroka, na njuno rojstvo, razvoj in napredek gleda realno, velikodušno in izkušeno, zanju pa si poskusi vzeti čim več časa ( kar ni vedno lahko, če si mlad moški ) Minusi: - redkokaj ga preseneti ali resnično razveseli ( Vse to sem že videl, vse sem že doživel ... od Vlada Kreslina ) - začele so se pojavljati zdravstvene težave, zaradi česar npr. ne more več tečt, igrat tenisa, hodit v hribe,...rada bi, da bi te stvari počela skupaj Da ni tvoj mož Zmago Jelinčić?
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 17:47:44
|
|
|
|
Muca83
|
Midva z možem sva 12 let razlike...In tako kot je že ena napisala, če ne pogledam letnice sploh ne opazim...Midva se razumeva, dopolnjujeva. Citiram! Točno tako je pri meni. Samo, da še ni moj mož, samo zaročenec Midva se tako dobro ujemava, da si težko predstavljam, da bi se s kom drugim bolje.
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 18:03:53
|
|
|
|
Kaliope
|
ne vem, zakaj bi leta pri zrelih osebnostih obeh partnerjev igrala vlogo? Moja stric in teta sta razlike 10 let, mami in ati 5, midva sva enako stara, moja sestrična pa je leto starejša od moža --> pa se vsi dobro razumemo, drugače ne bi bili v vezah, ne
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 19:42:33
|
|
|
|
mateyka
|
moj mož je 11 let mlajši od mene in se štekava 100 na uro in prav nič nimava filinga, da je kdo starej al mlaj, ko komunicirava. vse je v glavi in srcu
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 20:04:25
|
|
|
|
Natty5284
|
Midva sva 17 let razlike in se ful klapava v vseh pogledih...
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 20:10:02
|
|
|
|
nasmejani
|
Razliko v leti ak ne opazite zdele, boste jo opazli pol. Tiste kiri so velik let narazen mislim da bo neki slabga doletelo.
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 20:28:55
|
|
|
|
natalia
|
a res? si ti mogoče Danny?
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 20:31:08
|
|
|
|
Natty5284
|
a res? si ti mogoče Danny? hahahah dobro vprašanje
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 21:18:35
|
|
|
|
nasmejani
|
IZVIRNO SPOROČILO: natalia a res? si ti mogoče Danny? Da neboš dolg cajta čakala odgovor ko vidm da si radovedna. Ne nisem Danny.
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 21:19:57
|
|
|
|
nasmejani
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 a res? si ti mogoče Danny? hahahah dobro vprašanje ha ha ha dober odgovor
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 22:28:59
|
|
|
|
taja27
|
eh ... ta trend je še iz prejšnjega stoletja ... zdaj prihaja trend, ko si bojo ženske privoščile mladega moškega ... jih je že kar nekaj Ja, res. tanikaa ... kolk je tvoj mlajši?
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 22:58:59
|
|
|
|
ursalara
|
Moj je od mene starejsi 9 let in se super razumeva ni nobenih tezav zveza ne temelji na letih.Moj je se bolj adrenalinski tip človeka kot jaz in s tem nimava nobenih tezav!mene osebno ne moti razlika v letih!!
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 18.3.2008 23:03:12
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani Razliko v leti ak ne opazite zdele, boste jo opazli pol. Tiste kiri so velik let narazen mislim da bo neki slabga doletelo. To te lahko doleti vsak dan...neki slabega..Samo je odvisno kako znaš na to gledat ali iz pozitivne ali negativne strani...
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 19.3.2008 8:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani Razliko v leti ak ne opazite zdele, boste jo opazli pol. Tiste kiri so velik let narazen mislim da bo neki slabga doletelo. Saj razumem, kaj misliš: žena, še vsa poskočna pri 40.-ih, mož pri šestdesetih pa ne več tako poskočen in tu se začnejo težave. Čisto možno. Ampak važno je, kako odnos sicer štima, kaj imata skupega, kaj in koliko in kako se pogovarjata, pa če sta na isti dan rojena ali pa 20 let narazen. Ljubezen je veliko več kot samo ena komponenta: seks, spoštovanje, zaupanje, predanost, skupni cilji... Je vse našteto skupaj + še veliko drugega. Če bi bila starostna razlika tako pomembna, potem bi se ločevali samo pari z veliko starostno razliko, enako stari pa bi živeli v zadnjem delu španskih limonad . Moja starša sta deset let narazen, štekata se super že skoraj 30 let.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2008 10:43:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 19.3.2008 16:39:39
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 moja babi in dedi sta bila 12 let razlike ... in to je bla taka lepa ljubezen, polna nežnosti in spoštovanja, pozornosti in poljubov ... babi je bila mlajša, pa jo je dedi preživel za 20 let ... in, ko je odhajal .. je rekel, da se bo končno spet srečal s svojo ljubeznijo ... evo moja nona in nono tud... samo da je ona tista, ki je se vedno ziva... on pa jo caka v nebesih (njene besede)... sta pa praznovala tudi zlato poroko, ko je bil nonic se ziv... res ljubezen, da je take ni...
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 19.3.2008 22:12:33
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 eh ... ta trend je še iz prejšnjega stoletja ... zdaj prihaja trend, ko si bojo ženske privoščile mladega moškega ... jih je že kar nekaj Sem ena izmed njih. Sedem let mlajši mož in lepo se imava.
|
|
|
|
RE: Ralika v starosti partnerjev 19.3.2008 22:23:26
|
|
|
|
taja27
|
Sem ena izmed njih. Sedem let mlajši mož in lepo se imava. moja svakinja ima tud 7 let mlajšega (mojga brata)
|
|
|
Tiste ki imate fantka..ErinKdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?do 1. leta (
44%)
do 2. leta (
13%)
do 3. leta (
7%)
kasneje (
21%)
operativno (
14%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!