sabina08 -> RE: Kar naprej lačen in veliko poje (28.3.2008 23:10:02)
|
Tole je bolj izkušnja kot nasvet - naš miško je bil tudi ves čas lačen, tako da smo že po drugem mesecu prešli na Aptamil 1, sedaj pa ima dobre 4 in poje 180 ml 5-6x na dan. Pri treh mesecih pa je bilo 150 ml 6x na dan. Pa ne misli, da ne bi pojedel več - nam so namreč v posvetovalnici odsvetovali tako velike količine (smo že pri dveh mesecih bili na 180[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), tako da malo goljufamo z dudo. Sem pa opazila, da tudi kadar sem pripravila malo več, ni bil zadovoljen, pač pa je na splošno jezen ker mu vzamem flaško. Je pa res, da dodajam še svoje mleko, no kolikor ga pač je, čeprav mislim, da to veliko ne vpliva. Smo pa tudi obdržali majhen cucelj (po nasvetu v PP), ker naj bi sesal vsaj 10 min - no, to pa je pri nas res pomagalo. Sicer se odloči sama, meni se namreč zdi, da je tvoj sonček čisto vredu, je pa res, da so otroci na flaškah kar nekako normirani, so pa po drugi strani tudi tisti dojeni lahko precej buckasti. Sicer pa - glavno da so zdravi in zadovoljni ter da se razvijajo.
|
|
|
|