Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pegi1 jaz pa sem absolutno za vrtec. v privat varstvu ponavadi nikoli ne ves kako je, razen c reees poznas osebo. in kot ste ze nekatere omenile, so to starejse gospe, na zalost s starim nacinom razmisljanja, kuhanja,...skratka vsega. poleg tega imam se eno slabo izkusnjo, in sicer, ko sem se sama zanimala za privat varstvo, sm enkrat prisla malo pogledat k eni gospe, ki so jo moje prijateljice tako zelo hvalile in kaj je bilo; v varstvu je imela 4 otroke, ko sem jaz prisla se je 2 uri samo z mano ukvarjala, 2 otroka je dala na kahlo (in tam sta bila sigurno 1 uro ali celo vec ), stala dva sta bila pac na tleh. mislim ne vem no, do mene pa je bila vsa sladka... ma sej vem, da niso vse enake ampak jaz sem pa absolutno za vrtec, kjer so izobrazene vzgojiteljice, sledijo novostim in so po moznosti tam, zato ker jim je ta poklic vsec in so si ga same izbrale, stare gospe pa to delajo ponavadi, ker imajo prenizko penzijo. sicer pa nocem dajati bencina na ogenj , vsaka naj se pac odloci po svoje, to ja samo moje skromno mnenje Se strinjam, res nikoli ne bi otroka dala v privat varstvo, če osebe ne bi zelo dobro poznala jaz ali kakšna res dobra prijateljica. In tudi nimaš nobenih info. kaj se pri varuški dogaja, saj od tako malega otroka ne izveš kaj se tam dogaja. Zadnjič sta se dve "privat varuški" v parku pogovarjali, in se je ena žalila, da ji premalo plačujejo, pa ji je druga svetovala: dvigni ceno, če pa ti ne bodo hoteli plačat, pa reči, da otroka ne boš več pazila, sej ga itak nimajo kam dat. Pa še en primer: otrok star kakšno leto in pol, teka in skoraj pade v ribnik, ženska se je pogovarjala z drugo žensko in ga je zadnji hip opazila, zgrabila otroka, ga nahrulila in ga posadila v voziček, potem pa dalje klepetala. Za bruhat . Da pa v vsem Mb ne bi našla prostega mesta v vrtcu pa ni res. Jaz sem mojo malo miss mislila vpisat v januarju, pa se je našel prostor, samo sem si jaz potem premislila. Mogoče, res ni prostora v najbljižjem vrtcu, kar pa tudi ni pogoj da je najboljši, pač otroka pelješ kam drugam, sej imamo pa ja vsi avte.
|